3 praktikus baba-mama termék, amit a szükség hívott életre

3 praktikus baba-mama termék, amit a szükség hívott életre

2016. feb 03.

Tényleg csak egy szülő tudja igazán, hogy mire van szüksége neki vagy a gyermekének ahhoz, hogy megkönnyítse a mindennapokat. 

cuccok.png

Összegyűjtöttem 3 olyan terméket, ami nem azért született meg, mert szép és szórakoztató, hanem mert tényleg praktikus. Akinek van gyereke az tudja, hogy olykor egy apró könnyebbség is hatalmas segítség lehet. Például amikor a kismotort nem a saját táskánkra lógatva kell cipelni, vagy amikor a kocsiban a gyerek előrebukó fejét nem mi tartjuk kézzel, esetleg amikor a babakocsin az apróbb cuccokat van mibe tenni. 

1. Utazó fejpánt

Az autózás szinte hipnotikusan hat Dávidra. Amikor berakjuk a kocsiba, szinte azonnal elalszik. Mostanában azonban folyton előrebukik a feje alvás közben, ezért ilyenkor úgy utazunk, hogy én kézzel tartom a fejecskéjét a helyén, ami nem túl kényelmes nekem. Úgy tűnik, ezzel nem vagyok egyedül, hiszen a Puppi utazó fejpántot pont erre a problémára találták ki. Amikor a készítője, Kelemen Renáta megmutatta nekem, szinte meglepődtem, hogy ez mekkora ötlet és nem is gondoltam volna, hogy ilyen létezik. Szerintem nagyon praktikus és biztonságos!

utazo01.jpg

2. Kismotor hordozó

Bár minket még nem érint a kismotor hordozása okozta mizéria, az egyik barátnőm nagyon örült, amikor megkapta tőlem a Pocket Trailerét. Elmesélte, hogy a kisfia olykor otthagyja neki a járgányt, hogy hozza inkább ő, és jobb híján a táskájára akasztja, ami nem túl kényelmes. A Pocket Trailer lényegében egy heveder, amivel könnyedén a vállunkra rögzíthetjük a kismotort, így sokkal könnyebb azt cipelni. 

pocket.jpg

3. Babakocsi rendszerező

Ez az a kiegészítő, amit több hónapos használat után is imádok! Igazán csak használat közben jöttem rá, hogy mennyi olyan kacat van a kezemben sétálás közben, amit nincs igazán hova tenni... Telefon, kulcs, pohár vagy kulacs, zsepi, fertőtlenítő, cumi, napszemüveg és még sorolhatnám. Így viszont mindig kéznél vannak! Az elterjedt állatfigurás babakocsi rendszerezőnél szerintem sokkal praktikusabb a Skip Hop tárolója. Egyrészt nem rogyott meg az anyaga, szuperül tartja a formáját, pedig olykor leveszem, majd visszateszem, ha a babakocsit csomagtartóba tesszük. Másrészt van egy kisebb, levehető cipzáros része, amibe belerejthetem a kulcsom, a buszjegyet, pénzt vagy a mobilom. Ez főleg akkor jön jól, ha vásárolunk és nem tartom folyamatosan szemmel a tárolót. 

skiphop02_1.JPG