Őszintén, ez nagyon jól esett

Őszintén, ez nagyon jól esett

2016. feb 02.

A Lush megmentette a napomat :)

lush_valentin.JPG

Úgy vettem észre, hogy mostanában az a trend a közösségi média oldalakon, hogy a sok vetítés után, mindenki őszintére váltott. A hazai celebek legalábbis egymás utána mutatják meg smink nélküli arcukat, mesélik el szülésük részletes történetét és vallják be, hogy bizony ők is kimerülnek a gyereknevelésben és este mackónadrágban zuhannak be az ágyba.

Ezek után biztos nem lepek meg senkit azzal, hogy van, amikor én is lemerülök. Sőt, a múlt hét kimondottan nehéz volt, leginkább azért, mert Dávidnak előjött az első foga. Keveset aludt, sokat sírt, úgyhogy én erős fejfájással vártam a hétvégét. Azt hiszem, állva el tudtam volna aludni bárhol. Az utolsó dolog, ami érdekelt az volt, hogy legalább minimálisan csinos és nőies legyek.

A mélypontot akkor értem el, amikor smink nélkül, szemüvegben és elaludt hajjal vittem le sétálni... Amikor felértünk, belenéztem a tükörbe és kicsit megrémültem a látványtól. Eszembe jutott, hogy amikor még terhes voltam, megfogadtam, hogy soha nem fogok így emberek közé menni, most pedig, ha nem lett volna olyan hideg kint, akkor indulás előtt talán még a pizsamanadrágomat se cseréltem volna le... Ebben a helyzetben épp jókor érkezett a Lush Valentin napi csomagja, bár akkor még nem is tudtam, hogy mennyire. Fél óra után ismét embernek, sőt nőnek éreztem magam.

lush04.png

A Lush Valentin napi kollekciója nem csak ebből a három darabból áll, bár szerintem ezek a legkarakteresebbek.

Prince Charming tusfürdő: Finom, gyümölcsös illata van, sötétrózsaszín színe, de a legjobb az állaga. Amikor kinyomtam a tenyerembe egy adagot, az volt a benyomásom, hogy akár egy szájfénnyel is összekeverhető látvány alapján. Sűrű, krémes, csillámos, mint egy folyékony rúzs. Igazi kényeztetés egy fárasztó nap végén. 

Roses All the Way szappan: Nagyon nőies a rózsaformájú szappan. Víz hatására krémes habzásba kezd és elképesztően finom rózsaillat lengi be a fürdőszobát. A szappanban egyébként rózsa-, kókuszolaj és rózsaszirup is van.

The Kiss ajakradír: A Bubblegum ajakradír rég nagy kedvencem, a The Kiss pedig méltó társa. Tengeri sóval, kristálycukorral és fair trade kakaóvajjal készül, az eredmény pedig puha száj. Valljuk be, nem ez a legjobb ezekben az ajakradírokban, hanem az, hogy finom édes íze van, amit le lehet nyalogatni :) Ebben ráadásul extraként apró szívecskék is vannak!

Szóval Kedves Mamik, néha szánjatok időt magatokra! Tudom, hogy túl sokszor nem lesz lehetőség erre, de azért néha... :)