A legtrendibb hajtogatott csillár

A legtrendibb hajtogatott csillár

2016. jan 27.

Látványos, vidám és nagyon-nagyon stílusos. Ismerjétek meg a Snowpuppe lámpáit!

snowpuppe06.jpg

Amikor Dávid szobáját próbáltuk elképzelni, akkor rengeteg ötletet gyűjtöttem a Pinteresten és ekkor fedeztem fel a Snowpuppe különleges lámpáit. Annyira karakteresek voltak és meghatározták az adott szoba hangulatát, hogy rögtön a kedvencemmé váltak. Nem sokkal később pedig elérhetőek lettek a ClassHome oldalán, ahol ez a kedvencem. Az elsőre kicsit talán borsosnak tűnő ár tartalmazza a burán kívül a textilkábelt porcelán foglalattal és a mennyezeti rózsát is. Gyerekszobába tökéletes választás, de nappaliban, hálószobában, sőt konyhában is nagyon jól mutat. Íme néhány fotó!

snowpuppe11.jpg

snowpuppe07.jpg

snowpuppe05.jpg

snowpuppe03.jpg

snowpuppe09.jpg

No de mitől olyan érdekes a Snowpuppe? 

Nellianna 2006-ban építészetet tanult, majd körbeutazta Skandináviát. Ekkoriban egy barátja neki ajándékozott egy hóember figurát azzal az üzenettel, hogy kövesse az álmait. Ő így is tett, és miután találkozott a designer Kenneth-tel, rájöttek, hogy közösek a céljaik. Mindketten kézzel készült, amolyan vissza az alapokhoz típusú termékekre vágytak, amiket a természet inspirál. Így született meg a Studio Snowpuppe, amely első sorban kézzel készült, magas minőségű papírból hajtogatott lámpákat készít. Mára világszerte olyan népszerű, hogy Hágában egy egész csapat dolgozik azon, hogy minden megrendelést ki tudjanak szolgálni.  

snowpuppe13.jpg

A tervezők a lámpákkal mindenkit inspirálni szeretnének, kizökkenteni az olykor szürkének tűnő hétköznapokból, vidámságot és egyediséget csempészve az otthonokba. Abban hisznek, hogy mai tömeggyártmányokon alapuló világunkban a két kézzel formált tárgyak értékesek és ezeket kell otthonunk központi elemévé tennünk. Ez adja az egész lelkét és ettől válik az egész igazán szerethetővé. 

snowpuppe01.jpg

snowpuppe02.jpg

snowpuppe10.jpg

snowpuppe08.jpg