Biztonságos kiegészítő a babahordozóhoz

Biztonságos kiegészítő a babahordozóhoz

2016. jan 25.

Néhány hónappal ezelőtt többször vágytam erre, de csak most tudtam meg, hogy létezik!

cocobelt01.jpg

Amikor Dávid még pici volt, gyakran vittük orvoshoz vizsgálatokra vagy kontrollra, ilyenkor a kocsitól kézben cipeltük el a rendelőig. Mindig arra gondoltam, hogy bárcsak a vállamra tudnám akasztani, mint egy táskát! Mostanra pedig kis híján 8 kilós, úgyhogy nem egyszerű karizomból megtartva cipelni. Amikor a nagyszülők például lelkesen ugranak az autó ajtajához azzal a felkiáltással, hogy majd ők beviszik a babát a házba, akkor már inkább rátesszük a babakocsira a hordozót, mert túl nehéz. A Cocobelt egy olyan kiegészítő, ami többek között az ilyen szituációkban nyújt megoldást. 

cocobelt02.jpg

Lényegében egy nagyon strapabíró szíjról van szó, ami a hordozó fogójához rögzíthető, majd így a vállra helyezhető. Első lépésként meg kell találni a megfelelő pontot (akár a jobb- és baloldalon egyaránt), ahova a tépőzáras rögzítőszalag kerül, majd erre kell tapasztani az összecsatolható szíjat. 

A Cocobelt minősítetten biztonságos és kézzel készült, erős, kiváló minőségű anyagokból gyártják. A stabil, csúszásmentes vállrésznek köszönhetően kényelmes viselet a vállon, a hossza pedig állítható, így mindenki a saját magasságához tudja igazítani. Gyorsan el lehet készülni vele, a szíjat a kijelölt helyére kell illeszteni, összecsatolni és már indulhatunk is. Ráadásul stílusos kiegészítő és háromféle színben kapható. 

cocobelt03.jpg

Azt nem tudom, hogy ki az, aki így sétálgat gyerekkel a vállán a bevásároló központban, ahogy azt a gyártó elképzelte, de sok más helyzetben hoz könnyebbséget! Én picit félős voltam eleinte, nem mertem elengedni a fogót, de ha belejön az ember, akkor egész kényelmessé tud válni :) Ha érdekel, akkor a 2mom oldalán keressétek meg a legközelebbi értékesítőhelyet.