Vagány induló csomag babáknak

Vagány induló csomag babáknak

2015. dec 01.

Ki mondta, hogy egy újszülöttnek könnyű ajándékot választani? Szerintem nem az, viszont a Pici and the city csomagjával nem lőhetsz mellé. 

picibaba01.JPG

Egy jó barát kisbabáját először meglátogatni nagyszerű élmény, izgalmas megismerni az új kis embert. Azonban nem mindig könnyű feladat azt kitalálni, hogy mivel lepd meg őt (valójában az anyukáját), főleg ha valakinek nincs még gyereke és tapasztalata arról, hogy mi jön jól ebben az időszakban. Én ilyenkor próbálok valami praktikusat és stílusosat kigondolni, amit biztosan nem szereztek be még saját maguknak. 

picibaba02.JPG

A Pici and the city nemrég mutatta be induló csomagját, ami egy nagyszerű ötlet! A doboz egy vagány kis pantallót és egy hozzá illő sapkát rejt. Természetesen ki lehet választani, hogy milyen anyagból és milyen koptatóval készüljenek a pantallók, így minden csomag személyre szabott lesz. A kedves üdvözlő szöveg pedig olyan bájossá teszi az egészet, hogy szerintem minden anyukát levesz a lábáról. 

picibaba04.JPG

picibaba03.JPG

Akkor se kell aggódni, ha nem jutsz el babalátogatóba már az első néhány héten, mert méretet is lehet választani. Dávid például négy hónaposan kapta meg induló csomagját. 

picibaba05.JPG

Plusz egy tipp: írj egy-két saját gondolatot, jókívánságot is a dobozra, ami alkalmas arra, hogy a baba néhány első pici holmiját eltegyék benne és így örök emlék marad! 

Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövesd a blogot a Facebookon is ITT vagy az Instagramon ITT