Adventi kedvenceim a Tchibotól

Adventi kedvenceim a Tchibotól

2015. nov 21.

Lassan december és most már tényleg kezdődhet az ünnepi dekorációk és finomságok időszaka! 

thcibo03.jpg

A Tchibo elég menő kollekciót gyűjtött össze az adventi sütéshez, dekoráláshoz, csomagoláshoz! Bár ez nem lepett meg, mert minden évben stílusos és ötletes újdonságokkal rukkol elő a márka, amivel még szórakoztatóbbá tehető a karácsonyi időszak. 

Jónéhány kreatív sütőforma és kiegészítő között válogathatunk, amikkel úgy tűnik, hogy még az is szuper finomságokat készíthet és pakolhat az asztalra, aki amúgy nem szokott sütni. Például én :)

thcibo04.jpg

thcibo05.jpg

A válogatás egyébként sok jó ötleteket is adhat ahhoz, mit és hogyan lehet megvalósítani a legszebb eredmény érdekében. 

tchibo06.jpg

Ha valaki nem egy konyhatündér, akkor is talál magának olyan dekorációt, amivel ünnepélyesebbé tehető a lakás. A világító füzérek mellett évről évre egyre nagyobb divat a félig-meddig saját készítésű adventi naptárak. Kis dobozok, apró zacskók vagy zsákocskák kerülnek sorba és ezek rejtik a meglepetéseket. Alig várom, hogy a fiam abba a korba kerüljön, amikor majd értékelni tudja ezeket a dolgokat!

tchibo10.jpg

tchibo07.jpg

tchibo08.jpg

Ha pedig már az jár a fejedben, hogy milyen csomagolással teszed idén még különlegesebbé az ajándékokat, akkor mindenképp nézz körbe az ajándékkísérők, ragasztószalagok és üdvözlőlapok között!  

tchibo09.jpg

A teljes kínálatot megnézheted ITT vagy a Tchibo boltjaiban! Összegyűjtöttem a kedvenceimet, ami között ott van például a LED-es díszvillanykörte, a sütipecsét és a görgős bélyegző is, nézzétek:

thcibo10.png