Őszi kényeztető kedvencek

Őszi kényeztető kedvencek

2015. nov 17.

Szeretem szép dolgokkal körbevenni magam, és ez nem csak a lakásra igaz. 

dsc_0891.JPG

Azt már megtanultam, hogy a hétköznapok során nagyon sokat számítanak az apróságok, amelyekre hangsúlyt fektetve különlegesebbé tehetőek a legegyszerűbb pillanatok is. Így vagyok a beauty márkákkal is. Szívesen veszek például az átlagosnál drágább tusfürdőt vagy sminkterméket, ha tudom, hogy az tényleg jó.

Remélem Ti is hasonlóan vagytok ezzel, ezért gyűjtöttem most össze 3 olyan terméket, amik rövid időn belül a kedvenceim lettek ősszel!

Pupa Milano rúzs

A Miss Pupa Velvet Matt rúzsokhoz immár teljes mértékben hűséges vagyok, ugyanis ez a legtartósabb rúzs, amit az utóbbi időben kipróbáltam. Sosem kenődik el, kibírja az evés és az ivást, és nagyon sok óráig szinte tökéletes marad. Ráadásul nem szárítja az ajkat és nem okoz kellemetlen, ragadós érzést rajta. Legszívesebb minden árnyalatból vennék egyet.

dsc_0887.JPG

Lush Snow Fairy tusfürdő

Imádom az illatát! Egy hatalmas rózsaszín rágóra vagy vattacukorra emlékeztet. Olyan elképesztően édes illata van, hogy az már jó. Minden alkalommal feldobja a fürdőzést, és mivel a fiam mellett ezt csak rövid ideig élvezhetem, ki kell belőle hoznom a legtöbbet :) 

dsc_0888.JPG

The Body Shop sheavajas testradír

Egy barátnőmtől kaptam ajándékba, aki azt fűzte hozzá, hogy ez a kedvence. Most már az enyém is! Enyhén diós illata van és a bőrre dörzsölve eltávolítja az elhalt hámsejteket, a végeredmény pedig olyan szuper puha bőr lesz, ami szinte lehetetlennek tűnik.

dsc_0889.JPG

Most elkezdtem néhány új terméket felfedezni, december végén ismét beszámolok arról, hogy melyik volt az, amelyik bevált!