Adventi varázs a belvárosban

Adventi varázs a belvárosban

2015. nov 10.

Van egy különleges és barátságos lakberendezési bolt a Kálvin térhez közel, ahova beköltözött a meghitt karácsonyi hangulat. Nézzetek körbe velem a KREM-Home adventi szépségei között!

krem01.JPG

A karácsony közeledtével különösen vonz a vidéki stílus, a meleg színek, a fa és a természetes anyagok. Ezt mind megtaláltam itt! Györgyi, Vera és Attila életében évek óta fontos szerepet töltenek be a régi bútorok, amiket felújítanak vagy más formában hasznosítva álmodnak újra. 

krem02.JPG

Úgy érzem, fiatalabb koromban még kevésbé tudtam értékelni ezeket az öreg bútorokat, most viszont már szeretem magam körbevenni néhány múlttal és "lélekkel" rendelkező darabbal. Valahogy így volt ezzel a KREM-Home csapata is. 

krem23.JPG

Beszélgetésünk során megtudtam, hogy Györgyi és Attila virágkötőként kezdte, aminek nyomai most is tetten érhetőek a boltban. Itt-ott virágok, kreatívan felhasznált faágak díszelegnek, no és persze rengeteg gyönyörű koszorú sorakozik. 

krem22.JPG

krem11.JPG

Az adventi időszak közeledtével ellepték az üzletet az egyedi, hangulatos lakáskiegészítők. Koszorúk, gyertyák, karácsonyfa díszek és fából készült figurák közül válogathatunk, amiket a hagyományokon alapuló értékek szeretete, a gondos munka és a modern ízlés jellemez. Csodálatos díszei az ünnepi otthonnak!

krem03.JPG

krem04.JPG

krem05.JPG

krem06.JPG

krem07.JPG

krem08.JPG

krem09.JPG

krem16.JPG

krem15.JPG

krem14.JPG

krem13.JPG

krem12.JPG

krem10.JPG

krem21.JPG

krem20.JPG

krem19.JPG

krem18.JPG

krem17.JPG

Az üzlet kínálata tökéletesen ötvözi a régit és az újat, az apró kiegészítőket és a nagy bútorokat, így szerintem innen szinte lehetetlen üres kézzel távozni!

A KREM-Home weboldala

A KREM-Home a Facebookon