Stílusos szoptatós kendő extra funkciókkal

Stílusos szoptatós kendő extra funkciókkal

2015. nov 08.

Nem árulok el azzal nagy titkot, hogy nem könnyű feladat kulturált körülmények között szoptatni, ha az ember éppen nem otthon van.

Nyáron még el lehet üldögélni egy parkban a padon, de a hideg évszak beköszöntével maradnak a kávézók és a mosdók... Ebben a helyzetben nekem nagyon nagy segítség a babyberry újdonsága, a stílusos szoptatós kendő. Igazából ez nem is kendő, inkább szoptatós ruhának nevezném a szuper kialakítása miatt. 

babyberry_szoptatos_kendo_2_1.jpg

A babyberry gyerekszoba dekorációs kollekcióval már többször találkozhattatok itt a blogon. Azzal is élen járt a hazai piacon, és most ez a többfunkciós szoptatós kendő is hiánypótló újdonságnak nevezhető. 

_22.jpg

Olyan szerencsés voltam, hogy Katona Eszter, a babyberry megálmodója engem is felkért modellnek a fotózásra, természetesen a kisfiammal együtt. Így az elsők között próbálhattam ki a kendőt, és nem meglepő, de azonnal beleszerettem. Elmondom, hogy miért!

1. A finom anyagból készült kendőt nagyon könnyű felvenni, gyorsan állítható a patentok segítségével. 

2. Egyszerű alá helyezni a babát, aki nem tudja lerántani a kendőt. 

3. Nagyon csinos a szabása, az embereknek fel sem tűnik, hogy egy szoptatós kendőt vettem magamra és nem egy szimpla ruhát. 

kendo_jatek.jpg

4. Felülről könnyű belátnom a babára, mások viszont semmit sem láthatnak a kendő alatt történő dolgokból. 

08.jpg

5. Jól szellőzik az anyaga, nem melegszik be a baba szopi közben. Ugyanakkor annyira védi, hogy akár nyugodtan el is alhat picit. 

6. Már kismamaként el lehet kezdeni hordani csinos felsőként.

babyberry_szoptatos_kendo_kismama_felso.jpg

7. A kedvenc plusz funkcióm, hogy a babakocsira teríthető és így védi a babát nyáron az erős napsugárzástól (és nem fújja le róla a szél), hűvösebb időben a széltől vagy egyszerűen csak a környezet mozgalmasságától. (Legutóbb a 4-6-os villamoson terítettem rá, így egy picit védettebbnek éreztem a körülöttünk álló emberektől...)

babyberry_szoptatos_kendo_babakocsi_arnyekolo_1.jpg

Négyféle színben kapható: púder, homok, tengerészkék és fekete-fehér.

Bár a fotókon púderszínűben vagyok, valójában a fekete-fehér csíkost használjuk ;)  

zsakocska.JPG