Falmatricát terveztem a Mamillával

Falmatricát terveztem a Mamillával

2015. nov 04.

Ha rendszeresen olvassátok a blogomat, akkor tudjátok, hogy Dávid születése óta teljesen magával ragadott a gyerekdivat, a gyerekszoba dekoráció és design. Nagyon örültem, amikor a Mamilla megálmodója, Janka felkért arra, hogy tervezzek egy falmatricát a boltja számára!

 Napokig, vagy talán hetekig gondolkoztam azon, hogy milyen lehet az a minta, ami a legjobban kifejezi a Maison világát. Nézelődtem, gyűjtöttem az ötleteket, gondolkoztam azon, hogy mit szeretnék kifejezni a falmatricával, hiszen az mindig központi eleme egy gyerekszobának. Eltűnődtem, hogy vajon én mit látnék szívesen nálunk a falon és mi az, ami kisfiúknak és kislányoknak egyaránt tetszik. Ugyanakkor valami olyat szerettem volna, ami egy újszülött falán ugyanúgy megállja a helyét, mint egy nagyobb gyerek szobájában. Végül Janka ügyességének köszönhetően megszületett a Mamilla és a Maison blog közös falmatricája :)

maison_falmatrica.png

 A hőlégballonok számomra a szabadságot jelképezik, a szellemi és a fizikai szabadságot. Arra szeretném buzdítani a gyerekeket, hogy merjenek szabadon gondolkozni, szárnyalni és megvalósítani az álmaikat. Ugyanakkor utazzanak majd sokat és lássanak minél többet a világból, szívják magukba a különböző kultúrákat és legyenek nyitottak.

Szerettem volna, ha az általam kedvelt skandináv designra jellemző minták megjelennek a ballonokon, ugyanakkor visszaköszönnek a Maison blog színei is.

Hát valahogy így született meg ez a falmatrica, ami remélem sok gyerek falát fogja díszíteni és sok örömet okoz nekik!

A matricát keressétek a Mamilla oldalán!

Ha érdekesnek találtad a bejegyzést, akkor kövesd a blogot a Facebookon is!