Mommy Mia: a harmadik

Mommy Mia: a harmadik

2015. okt 14.

Az előbb láttam egy fotót az Instagramon a legújabb Mommy Mia dobozról, amihez azt írta a fotó készítője, hogy olyan mintha máris karácsony lenne. Valahogy így éreztem magam én is, amikor a dobozt bontogattam. Olvashattatok már itt a blogon a debütálásról, majd a második dobozról, ami tartotta a színvonalat, de akkor még nem tudtam, hogy a harmadik ezen is túl fog tenni!

mommy01.jpg

Ti valamit sejthettetek, mert a rendelés megnyitását követően még aznap elfogyott az összes. Kíváncsiak vagytok, hogy miket rejtett a Mommy Mia box? Mutatom!

A mostani összeállítás inkább a nagyobb gyerekeknek kedvez, amire biztos nagy igény volt már. Nagyon várom, amikor Dávid abba a korba ér, hogy már együtt bonthatjuk ki a dobozt és azonnal birtokba tudja venni a neki szánt dolgokat. 

mommy02.JPG

Baby on Cloud papírzsák: Három szín uralkodik nálunk a gyerekszobában: a szürke, a fehér és a türkiz. Tökéletesen illeszkedik a designba ez a kétrétegű, kisméretű papírzsák, aminek már meg is találtam a funkcióját és telepakoltam pelenkákkal. Nagyon jól mutat a pelenkázó asztal mellett! Amúgy érdemes figyelemmel követni a Baby on Cloudot Facebookon, ha te is kedveled a skandináv designt. 

mommy03.JPG

Granna dominó: Az első játékaim névre hallgató sorozat része ez a játék. 2-től 4-éves korig ajánlott, amikor a kicsik még csak ismerkednek az ilyen fejlesztő szórakozásokkal. Nekem dominó került a dobozba, de vannak, akik például memóriajátékot vagy puzzle-t találtak benne. 

mommy04.JPG

NaturaLisa bőrápoló babaolaj: Mintha a fejembe láttak volna a lányok, amikor ezt az olajat választották a dobozba! A napokban azon gondolkoztam, hogy így a hideg közeledtével mivel hidratáljam majd Dávid bőrét. Nos, megvan a megoldás! Sőt, ez valójában kettő az egyben, mert akár a saját bőrömre is használhatom a levendulás olajat. 

Bio szagtalanított Shea vaj: Az olajnál nem állunk meg, ha bőrápolásról van szó, ugyanis egy biogazdaságból származó, sajtolással kinyert, "mindenmentes" shea vajat is rejt a doboz. Elsőre nagyon furcsa volt az állaga, de a bőrön elkenve azonnal bársonyossá tette. Asszem versenyezni fogunk, hogy kinek jusson belőle több, a babának vagy nekem :)

mommy05.JPG

Jordan baba fogkefe: Ezt most jól elteszem és néhány hónap múlva előveszem újra :) 

JudyArt designer nyálkendő: A nyálkendő nem csak egy funkcionális darab, hanem nagyon menő kiegészítő is lehet! Nagyon tetszik a JudyArt nyakbavaló különleges kialakítása és anyaga. Többféle színben, fazonban és anyagból kapható, itt most kifejezetten a Mommy Mia számára tervezett, téliesített polárral készült nyálkendőt ismerhettem meg. Szuper!

Természetesen a termékekhez kapcsolódó elmaradhatatlan kuponok sem hiányoztak. 

Köszönöm Katának és Diának, hogy ismét ilyen nagy gonddal és odafigyeléssel válogatták össze ezeket a remek dolgokat! :)

Ha nem szeretnél lemaradni a következő Mommy Mia dobozról, akkor kövesd a Facebookon