Legombolható elegancia

Legombolható elegancia

2015. okt 01.

Amikor ruhákat választok Dávidnak, akkor minden alkalommal ugyanazok a szempontok futnak végig az agyamon: legyen hordható és funkcionális, jó minőségű, stílusos és jó ár-érték arányú. Nyáron könnyű dolgunk volt az öltözködéssel, mert szinte csak ujjatlan kis body-kra volt szükség, ősztől viszont más a helyzet. 

Mostanra szinte mindent kinőtt, amit születése előtt vásároltam neki, úgyhogy a hűvös hónapokra ismét fel kell építenem a ruhatárát, a korábbinál sokkal körültekintőbben. Most már fontos, hogy meleg és egymással kombinálható darabok legyenek a kis szekrényben, ha pedig több funkcióval is bírnak, az igazi főnyeremény. 

mamas01.JPG

A Mamas & Papas őszi újdonságait megcsodálva szinte mindenbe egyenként szerettem bele: kardigánok, kabátok, sapkák, rugdalózók és még folytathatnám. Minden megtalálható, amire szükség van. Persze mindent nem lehet megvenni, néhány szép darabbal azonban érdemes feldobni az őszi ruhatárat. 

Összegyűjtöttem néhány kedvencemet az őszi kisfiú ruhák közül:

mamas and papas fall


Ezeken kívül az egyik kedvencem ez a steppelt rugdalózó, amit egy csokornyakkendős előke díszít. Jó vastag és puha anyaga van, amiben igazán elegánsnak tűnnek a legkisebb babák is. Ha pedig lazábbra szeretnénk venni a megjelenést, akkor könnyedén legombolható az előke és úgy is hordható. 

mamas02.JPG

mamas03.JPG

Alatta pedig elfér egy kényelmes kezeslábas vagy egy póló és leggings, így otthon gyorsan kényelmes viseletre lehet váltani és már kezdődhet is az esti alvás!

mamas04.JPG

Én alapvetően nem kedvelem a kisállat mintákat a babaruhákon, de ez a kutya még nekem is bejön! Ráadásul annyira finom anyaga van, hogy ha lenne felnőtt méretben is, akkor tuti beszereznék egyet magamnak is :) 

mamas05.JPG

mamas06.JPG

Mindkettő szuper ruhácska, és még csak most kezdődött el az őszi szezon! ;)