5 dolog, amiért szeretem az őszt

5 dolog, amiért szeretem az őszt

2015. sze 25.

Bevallom, nagyon örülök, hogy vége ennek a nyárnak, mert egy kicsit már túl meleg volt. Ti hogy bírtátok ezt a hőséget? Én nagyon nehezen, főleg, hogy az egészet lényegében otthon töltöttem a lakásban. Egy tóparton elviselhetőbb lett volna, de idén csak arra vártam, hogy jöjjön már a lehűlés. Az ősz most meghozta. És az esőt is, amit imádok!

osz03.png

1. Szeretek otthon lenni az esős napokon. Ilyenkor minden sokkal csendesebb és nyugodtabb odakint, csak az eső kopogását hallom és azt ahogy az autók kerekei felverik a vizet. Jó ülni a laptop előtt és írni, vagy bebújni a takaró alá és olvasgatni egy könyvet. 

osz04.png

2. Ilyenkor előkerül a forró csoki, a kakaó és a meleg tea. Előveszek néhány gyertyát és már kora este felkapcsolom a gömblámpákat, ami így meghitt hangulatot teremt. Teafűből már kisebb gyűjteményem van, oda vagyok a Kusmi Tea gyümölcsös keverékeiért!

osz05.png

3. Sütőtök krémleves!  :)

4. Végre ismét hordhatok sálakat, könnyű kendőket és kabátot. Ahogy azt a múltkor is írtam, nyáron nem igazán szeretek öltözködni, ősszel viszont lelkesen váltogatom a cipőket, kabátokat és sálakat. 

osz02.png

5. Közhelynek hangzik, de nincs jobb mint, amikor elindulunk kirándulni, a levegő még kellemesen meleg és a lábunk alatt már ropognak a falevelek. Az ősz nekem egyenlő a nagy-nagy sétákkal. 

És ti miért szeretitek az őszt? Írjátok meg a Facebookon!

fotók: Instagram @andibitay