Egyedi cuki párnák vidám gyerekszobákba

Egyedi cuki párnák vidám gyerekszobákba

2015. sze 10.

Amikor először megláttam a Krisko Design párnáit, azt gondoltam, hogy ez csakis egy külföldi design márka lehet, úgyhogy nagyon meglepett, amikor kiderült, hogy Kovács Krisztina a megalkotójuk. Minden darab egyedileg, kézzel készül, a puha pamut anyagra pedig digitális technikával kerülnek a minták. A párnák egytől egyig nagyon aranyosak, vidámak és ízlésesek. Kedvencem a macska formájú és mintájú párna, ami kedves őrzőként alszik a kiságyban. 

dsc_0434.JPG

dsc_0432.JPG

Olyan sokféle állatka közül választhatnak a gyerekek, hogy nehéz felsorolni őket (például bagoly, róka, nyúl, bárány, fóka, medve), de van esőcsepp és fényképezőgép mintájú párna is, ami szerintem egy felnőtt szobájában is jól mutat. 

img_0723.JPG

img_8357.JPG

11052412_283519961821806_5718273629803698457_n.jpg

Krisztina elmesélte nekem, hogy a Krisko Design anno egy exkluzív bababolt üzemeltetésével párhuzamosan született meg. A párnákkal szerették volna bővíteni a termék kínálatot, ami olyan sikeres volt, hogy állandó termékké vált. Nem meglepő, hogy az üzlet bezárása után is igény maradt a párnákra, ezért önálló termékké nőtte ki magát.

Újdonságként mostanában ölelke párnák is készültek, amelyek kisebb méretükkel hordozhatóvá válnak és a klasszikus plüss állatkák helyébe léphetnek. És nem ez az egyetlen újdonság, amivel előrukkol a márka, hiszen még idén bemutatkoznak a Krisko Woods fa gyermekszobai dekorációi. Ennek első része a 4 darabos gomba család, amely ígéretes kezdet és kíváncsian várom a folytatást! 

img_0712.JPG

img_0779.JPG

Szerintem a Krisko Design termékeiben az ötlet, a minőség és a jó ízlés találkozik, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy még olvashattok majd róla itt a blogon ;) 

A Krisko Design Meska boltjáért kattints ide, a Facebook oldalt pedig itt találod!