Keddi kedvencek - augusztus

Keddi kedvencek - augusztus

2015. aug 31.

Bár ma már szeptember van, még adós vagyok az augusztusi kedvencekkel. Elég mozgalmas hónap áll mögöttem, Dávid érkezésével teljesen megváltoztak a napjaim. Séta, szoptatás, pelenkázás, altatás... az éjszakák szinte egybefolynak a nappalokkal, és így a blogolásra (is) kevesebb időm jut. A nap nagy részét a lakásban töltjük, ezért a legfőbb kapcsolatot most a világgal a telefonom jelenti. Tudok csetelni a barátaimmal, híreket olvasni, képeket nézegetni... rengeteg újdonságot megismerni és sok inspirációt gyűjteni. A legnagyobb kihívást most az jelenti, hogy a napjaim ne a túlélésről szóljanak, hanem kihozzam belőle a lehető legtöbbet, hogy mindenki számára élvezhető legyen, ne pedig feszültségekkel teli! Ennek része az is, hogy nem szeretném teljesen feladni a "korábbi életem", a kapcsolataimat, a munkám és a blogomat. Figyelek, újdonságokat próbálok ki és vannak dolgok, amiket megszeretek. Íme néhány ezek közül!

kk_1.jpg

1. Makk Műhely nemez szappan

Egy bájos és praktikus apróságot kaptam Anikótól, a Makk Műhely alapítójától. Anikó kétgyermekes anyuka és szembesülnie kellett gyermekei bőrproblémáival. Natúr szappanokat kezdett el használni, de rájött, hogy ezek nagyon gyorsan fogynak. Mivel értett a nemezeléshez, gyapjúval vonta be ezeket, hogy meghosszabbítsa az élettartamukat és mostanra szuper, egyedi szappanok kerülnek ki a keze alól.  

dsc_0134.JPG

dsc_0161.JPG

A vidám szappanok tetszenek a gyerekeknek, a szülők számára pedig környezettudatos megoldást jelentenek a tisztálkodásra. Nem tartalmaz mesterséges anyagokat, nem aprózódik, nem ragad oda a szappantartóhoz, nem penészedik és eltávolítja az elhalt hámréteget, sőt kellemesen masszíroz, így vérbőséget okozva méregtelenít. 

2. Mamas & Papas Rose Gold babakocsi

Azt hiszem, kijelenthetem, hogy ez a legszebb babakocsi, amit eddig láttam! Bár személyesen még nem tudtam megnézni, mert csak ősszel kerül a boltokba, de fotók alapján máris lenyűgözött az URBO2 Rose Gold babakocsi. 

image_1.jpg

Ősztől lesz kapható a Mamas & Papas-nál. Bár nincs szükségünk még egy babakocsira, lehet, hogy csak azért el fogok menni valamelyik üzletbe, hogy élőben is szemügyre vehessem ezt a luxus babakocsit :)

rose.png

3. H&M Home kávéscsésze

Az egyik legelegánsabb darab, amit a H&M-nél láttam ez a porcelán kávéscsésze. Háromféle színben kapható, ami közül nekem a zöld a kedvencem (ez szerintem inkább kékes színű), a széle pedig arannyal dekorált. Szuper a reggeli kávézáshoz!

hmprod.jpg

4. Piel and Pelle grafikák

Szentimrey Zsófi illusztrációi karakteresek és senki máséval nem összetéveszthetőek. Egyszerűen vidámságot hoznak a mindennapokba azok számára, akik felnőttként is kedvelik az ilyen cuki, de mégsem gyermeteg grafikákat. A képek többek között táskára, pénztárcára, bögrére vagy ékszerre kerülnek fel. A kedvencem a cicás lány (mint bizonyára a legtöbb macskatulajdonosnak). 

cica.jpg

Korábbi keddi kedvencekért kattints:

Július
Június
Május
Április