Szívvel-lélekkel anyáknak és babáknak: új Mommy Mia doboz

Szívvel-lélekkel anyáknak és babáknak: új Mommy Mia doboz

2015. aug 14.

Egyszer összehozni valami jót nem lehetetlen, azonban másodszor is megtartani a debütálás színvonalát már nagy feladat. Úgy érzem, a Mommy Mia dobozt megálmodó anyukáknak augusztusban is sikerült olyan meglepetést okozniuk az anyáknak és a gyermekeiknek, amely a többség számára biztos kellemes volt. Én is örömmel nézegettem a kora reggeli nap fényénél, hogy mit rejt a doboz! 

mommymia01_1.JPG

Ha nem olvastad a múltkori bejegyzésem az első dobozról, akkor azt mindenképp érdemes tudnod, hogy a Mommy Mia egy igazi szívvel-lélekkel készült projekt! Két anyuka, Dia és Kata úgy döntött, hogy szeretne vidámságot vinni az anyukák napjaiba azáltal, hogy hasznos és szórakoztató meglepetésekkel töm tele kéthavonta egy dobozt. Tehát a megrendelésnél még senki sem tudhatja, hogy pontosan mi lesz majd a csomagban, mindez csak akkor derül ki, amikor a postás meghozza a masnival átkötött boxot. 

mommymia02_1.JPG

Ezúttal az OrganiClinic popsikenőcse, a Bálint Csemegék szárított tőzegáfonyája, a Horgooka szív alakú fülbevalója és a két kedvencem, a Minivilág Ujj-bújócska könyve és egy EQUA kulacs bújt meg a dobozban. Ráadásként mindhez kedvezmény kupon is járt. 

Az első dobozt még Dávid születése előtt kaptam meg, így néhány termék csak utólag nyert értelmet a számunkra. Most már teljesen más szemmel néztem a doboz tartalmára és leginkább azt kedvelem benne, hogy így olyan dolgokat ismerhetek meg és próbálhatok ki, amikkel máskülönben talán sosem találkoznék vagy nem venném meg. Az pedig Dia és Kata gondos munkáját dicséri, hogy ezek hasznos és örömteli felfedezések!

Ja, és a cicámnak is tetszett :)

momymia03.JPG