Az Oxford Street-i boltot idézi a Lush új üzlete

Az Oxford Street-i boltot idézi a Lush új üzlete

2015. júl 17.

Noha el kellett búcsúzni a Szent István körúti Lush-tól, ma megnyitott helyette egy sokkal stílusosabb bolt a Westendben. Az új üzlet tényleg nagyon izgalmas lett, én tegnap már körbenéztem a fabútorok, csempék és fém csapok közé elhelyezett illatos kozmetikumok között. Ti se hagyjátok ki!

lush01_1.JPG

Ez az első Lush bolt Európában, amely a cég fennállásának 20. évfordulója alkalmából a londoni Oxford Streeten megnyílt üzlet stílusát követi. Az üzletkialakításánál és berendezésénél tekintettel voltak a környezetbarát szempontokra, így a bolt bútorzatához sok faanyagot használtak fel, de ezekhez egyetlen fát sem kellett kivágni! Ez mind újrahasznosított, régi faanyag, általában még a viktoriánus korból.

lush02_1.JPG

lush04_1.JPG

lush05.JPG

lush09.JPG

lush10.JPG

A függőlámpák között nehéz két egyformát találni, mert ezek régi ipari, újrahasznosított világítótestek, melyek mellesleg gyönyörűek. Emellett a fal- és padlóburkoló lapok is többségében újrahasznosított anyagból készültek.

lush07.JPG

lush08.JPG

lush11_1.JPG

A 80 négyzetméteres bolt egy részét úgy alakították ki, hogy azt érezhetjük, a saját konyhánkban vagyunk. Ez összhangban áll az interneten élőben követhető Lush Kitchen koncepciójával.

lush06.JPG

lush14_1.JPG

Sőt, nemcsak maga a bolt újult meg, hanem a termékkínálat is! Azok az újdonságok, amelyek az Oxford Street-i üzlet megnyitójára készültek, fokozatosan a többi Lush boltban is megjelennek majd, így a Westendben is. 

lush11.JPG

Az új bolt tényleg szuper lett, jó tágas, a design barátságos és hangulatos, így az ember szinte el is felejti nézelődés közben, hogy egy zsúfolt plázában van.