Keddi kedvencek - július

Keddi kedvencek - július

2015. júl 14.

Kicsit rendhagyó kedvencekkel készültem ezúttal, ugyanis összegyűjtöttem 4 olyan Instagram felhasználót, akiket muszáj követni! :) Ismeritek már őket?

kk_2.png

1. sara_lemur

Ha csak egy állatot követsz az Instagramon, akkor az legyen ő! Sara egy aprócska lajhármaki és Oroszországban él egy lány háziállataként. Hihetetlenül cuki! Szerintem nincs, aki ne mondaná azt a fotóit látva, hogy "én is akarok egy ilyet". 

sara.png

2. worldwanderlust

Brooke Saward a méltán népszerű World of Wanderlust nevű utazási blog szerzője. Én azért kedvelem, mert ez (kezdetben) tényleg egy hétköznapi fiatal lány, nagyon őszinte hangnemű blogja volt, aki sokáig gyűjtött arra, hogy elinduljon egyedül körbeutazni a világot. Tapasztalatait, élményeit pedig ezen a blogon osztja meg. Itt nincsenek csilli-villi ruhák és márkák, nem sztárolja magát, úgy rója a világ útjait mint bárki más. Ennek eredményeképp mostanra 238 ezren követik az Instagramon. 

world.png

3. parisinfourmonths

Carin Olsson 2012-ben költözött Párizsba és fotósként kezdett el dolgozni. Életéről, de főleg a francia fővárosról Paris in four months című blogján számol be, és közben csodálatos fotókat készít a párizsi hétköznapokról. Ha szeretnéd egy-egy pillanatra Párizsban érezni magad, akkor őt mindenképp kövesd az Instagramon. 

paris.png

4. sofiaatmokkasin

A Mokkasin egy svéd blog és online bolt egyszerre, Sofia pedig az alapítója, fotós és 4 gyerek anyukája. Szuper érzéke van a hangulatos, északi stílusú enteriőrökhöz. Rajong a virágmintákért és egyfajta folyamatos nosztalgia lengi körbe fotóit.   

mokkasin.png

Persze még rengeteg remek Instagram profilt tudnék felsorolni... Nektek kik a kedvenceitek? 

Korábbi keddi kedvencekért kattints:

Június
Május
Április