Mediterrán hangulatban mutatkozott be a NOS nyári kollekciója

Mediterrán hangulatban mutatkozott be a NOS nyári kollekciója

2015. júl 07.

Hamisítatlan olasz hangulat fűszerezte a NOS Collection nyári kollekciójának divatbemutatóját a Trattoria Gusto olasz étterem mediterrán teraszán múlt héten.

pip_7582.JPG

Az étterem nem először nyújtott alkalmi kifutót Nagy Orsolya tervező kollekciójának. Idén is sokan voltak kíváncsiak a ruhákra, miközben az asztalok roskadoztak a legfinomabb olasz falatoktól és élőzene tette tökéletessé a hangulatot. Nem csoda, hogy folyamatos, elismerő tapssal kísérve vonultak fel a modellek a finoman letisztult vonalvezetésű, stílusosan elegáns ruhakölteményekben. A bemutató háziasszonya és egyben egyik modellje Epres Panni volt.

pip_7457.JPG

pip_7512.JPG

pip_7534.JPG

pip_7542.JPG

A nemes anyagok ölelésében néhol klasszikus eleganciát idéző, máskor nőiesen rafinált, de a túlzást messziről elkerülő vonalvezetés követte a modellek alakját.

pip_7458.JPG

pip_7504.JPG

A NOS 2015-ös nyári kollekciója mindössze három színből (kék, zöld, fehér) áll, melyek biztosan csengenek össze, és építik fel a stílusos színharmóniát. A gazdag anyaghasználatnak köszönhetően a szoknyák és nadrágok játékosan libbennek a nyári szellőre, miközben a szabásvonal támogatóan tartja egyensúlyban a felső részek bővebb, az alsók szűkebb sziluettjét – vagy éppen fordítva. Nagy Orsolya egyedi megrendelésre, méret után is készít ruhákat, amelyek lehetőséget biztosítanak mindazok számára, akik valami különlegesen egyedire vágynak.