A legjobb illusztrációk gyerekszobába

A legjobb illusztrációk gyerekszobába

2015. júl 02.

A múltkori bejegyzésben néhány falmatricát mutattam nektek a gyerekszoba dekorálásához, most pedig összegyűjtöttem a kedvenc hazai illusztrátoraim néhány munkáját, amelyek stílusosan dobják fel a falakat. Szinte az első dolgok közt vettem meg Rofusz Kingától azt a képet, ami nálunk a gyerekszobába került, mivel akkor már teljesen biztos voltam abban, hogy milyen stílusú illusztrációt szeretnék. 

illu.png

Picit korábbról kezdem... Az Instagramon ismertem meg, és szerettem bele a Mrs Mighetto különleges világába. Ez a név két svéd grafikust takar, akik az eredeti vízfestékkel készült festmények nyomatait árulják kifejezetten gyerekszobák dekorálására. Az első kollekciót 2014 októberében kevesebb, mint két hét alatt elkapkodták és a népszerűsége azóta is töretlen.

mrs01.jpg

mrs02.jpg

Viszont nem kell ilyen messzire menni ahhoz, hogy gyönyörű printeket találjunk a szobába! Íme a kedvenceim:

Irisz Agócs Illustration

irisz01.jpg

irisz02.jpg

irisz03.jpg

Rofusz Kinga

rofusz01.jpg

rofusz02.jpg

rofusz03.jpg

Hanna Pajor Illustration

pajor01.jpg

pajor02.jpg

pajor03.jpg

Manka

manka01.jpg

manka02.jpg

manka03.jpg

 Meilinger Zita

meilinger01.jpeg

meilinger02.jpg

meilinger03.jpg

Ha valamelyik megtetszett, akkor bátran érdeklődjetek a művésznél, hogy hol tudjátok megvenni az adott képet! Ahogy azt a Facebookon már mutattam nektek, én egy Rofusz Kinga illusztrációt tettem a gyerekszoba falára, és Agócs Irisz illusztrációival készült könyveket egy kis polcra, amik szintén csodás dekorációk. 

babaszoba.jpg

Nektek melyik a kedvencetek?