Nem gond a kismotor hordozása - Nyerj Pocket Trailert!

Nem gond a kismotor hordozása - Nyerj Pocket Trailert!

2015. jún 26.

Azt már most tudom, hogy a szülők nagyon örülnek a legapróbb dolognak is, ami megkönnyíti a gyerekek cuccainak cipelését. Mindenkinek megvannak a kis házi praktikái a rendszerezéshez és az utazáshoz. A Pocket Trailer azért olyan nagyszerű, mert a valós igény hívta életre, Séllei Lilla -hamarosan kétgyermekes anyuka- megálmodta és megvalósította, Ti pedig most megnyerhettek egyet!

pocket03.png

Miről szól a Pocket Trailer? Ez lényegében egy kis zsebre vágható tartóeszköz, amit előkapva nem jelent gondot a kismotor és a futóbicikli hordozása. Nem kell a babakocsira aggatni, vagy kézben lóbálva vinni a járgányt, ha már megunta a gyerek a hajtást, miközben amúgy is minden kezed tele van, hanem felcsatolható a Pocket Trailerre és a válladra teheted, akár egy könnyű táskát.

pocket02.jpg

Lilla egyébként táskákat is tervez, ezért nem meglepő, hogy a funkción túl most is adott a designra. Válaszd ki a blog Facebook oldalán, hogy melyik színben tetszik leginkább a Pocket Trailer és ha szerencséd lesz, akkor meg is nyerheted! 

18488567494_9a55746e25_z.jpg

Ha pedig biztosra mennél, akkor a webshopon könnyen megrendelheted a vidám szállító hevedert.