Az esti mulatozás új formája: koktélozz és fess!

Az esti mulatozás új formája: koktélozz és fess!

2015. jún 25.

Kedd este nem azért léptem be a Mazel Tov kapuján, hogy a barátaimmal egyek és igyak hajnalig, hanem hogy megfessem Van Gogh Út ciprussal és csillaggal című képét. Két és fél óra alatt készült el a festmény, de nem éreztem az idő múlását és remekül kikapcsolódtam, miközben kicsit úgy éreztem magam mint az iskolai rajz órán, kicsit pedig úgy mint egy igazi művész. 

paintcocktail01.jpg

A PaintCocktail lényege, hogy a résztvevők egy hozzáértő instruktor vezetésével együtt megfessék egy ismert művész festményét, miközben koktéloznak, beszélgetnek és jól érzik magukat. Amerikában és Angliában már jó ideje népszerű ez a program, most pedig már Budapesten is mehetünk ilyen különleges estekre egyedül vagy társasággal. 

Én egyedül mentem a PaintCocktailra, de egy percig sem éreztem magam magányosnak, ráadásul teljes mértékben lefoglalt a festés, úgyhogy bátran vágjatok neki egyedül is. Indulás előtt kicsit tartottam attól, hogy mi vár rám, hiszen a kézügyességem nulla, még az is kihívást jelent számomra, hogy egy tisztességes pálcika embert rajzoljak. Utólag biztosan állíthatom, hogy ezen nem kell aggódni, ahogy azt a fotók is bizonyítják, mindenkinek sikerül elkészítenie az adott képet :) Nem egyformák, de egyik sem rosszabb a másiknál, a sikerélmény garantált!

paintcocktail02.jpg

paintcocktail06.JPG

paintcocktail07.JPG

paintcocktail08.JPG

paintcocktail09.JPG

paintcocktail03.jpg

paintcocktail04.jpg

Az est árában természetesen benne van a festék és a vászon ára, valamint egy finom welcome koktél, akár alkoholmentes verzióban is. Szerintem próbáljátok ki, nagyszerű kikapcsolódás és élmény!

A PaintCocktail weboldala
PaintCocktail a Facebookon