Készítsd el saját kezűleg lámpádat!

Készítsd el saját kezűleg lámpádat!

2015. jún 22.

Ha szereted az egyedi dolgokat, vagy érdekel a lámpakészítés, ahogyan azt a haza designerek űzik, akkor a havonta egy alkalommal jelentkező tilka workshopot neked találták ki! Less be a kulisszatitkokba, tanuld meg, hogyan kell összeszerelni egy lámpát, inspirálódj a tervezőktől, és máris készülhetnek otthon az egyedi lámpák.

paperup3.jpg

A workshopokban közös, hogy mindegyiket a tilka műhelyében tartják, így több mint 60 fajta színes és mintás textilkábel áll majd a rendelkezésetekre. A workshopok viszont abban különböznek majd, hogy mindegyiken más-más tervező lesz a résztvevők segítségére.

Következő időpont: Koralevics Rita (PAPER UP!) június 27, szombat 10 - 13 óráig

A workshopon Koralevics Rita grafikusművész avat be mindenkit az általa megálmodott és létrehozott, hulladék papír masszából készült Paper Up! tárgyak elkészítésébe. Minden résztvevő egy kisebb PAPER UP! lámpabúrát kap, melyet Rita útmutatásával fejezhet be. Ezeket tudjátok majd az ő irányításával festeni (fekete, fehér, arany és ezüst festékek lesznek) és lakkozni. A végeredmény egy környezetbarát, tartós, egyedi lámpa, melyre biztosan szívesen pillantasz majd a lakásod bármely pontján!

paperup4.jpg

Helyszín: 1094 Budapest, Tűzoltó utca 74. (12-es kapucsengő)
Az eseményt megtalálod a Facebookon is!

A workshop ára 10.000 forint, amely tartalmaz egy kis méretű lámpát, annak a designerekkel együtt való megalkotását, 2 méter választható színű kábelt és a szerelvényeket.

paperup2.jpg

FONTOS! Maximum 10 fő tud részt venni egy alkalmon, így érdemes minél előbb jelentkezni!
Jelentkezés az info@tilka.hu e-mail címen (A tárgy mezőbe fel kell tüntetni, hogy “tilka műhely jelentkezés” és az adott workshop dátumát.)

Jó szórakozást!