A legjobb falmatricák gyerekszobába

A legjobb falmatricák gyerekszobába

2015. jún 19.

A gyerekszoba alkalmas arra, hogy mindenki kiélhesse kreativitását a falakon. Bátran matricázhatsz vagy festhetsz mintákat, ha jól megtervezed az összképet, akkor nem hibázhatsz. 

Hatalmas minták

Merész, de látványos megoldás, ha nagyméretű mintát ragasztasz a falra. Ilyen színes falmatricák között válogathatsz például a babyberry weboldalán:

falmatrica01.jpg

falmatrica02.jpg

Persze vannak szülők, akik még messzebbre mennek és ennél is nagyobb falmintákat, festményeket készítenek. Nagyon bejön nekem, bár sosem csináltatnék ilyet, mert elég nehéz lehet idővel változtatni rajta. 

falmatrica03.jpg

falmatrica12.jpg

falmatrica04.jpg

falmatrica11.jpg

falmatrica06.jpg

Kicsi, de sok

A másik irány, ha egy-két falat apró, de sűrű mintákkal borítunk. Ennek az az előnye, hogy kevésbe gyerekes, így évekig ilyen maradhat a fal a gyerekszobában. Sőt, akkor is jó választás, ha különböző korú testvérek laknak egy szobában. Ha tetszenek ezek a minták, akkor érdemes körbenézni a Mamilla webshopján

falmatrica07.jpg

falmatrica08.jpg

falmatrica09.jpg

Hozzám az utóbbi design áll közel, ezért választottunk csillagokat a babaszoba falára és azóta is szinte minden nap rácsodálkozom, hogy mennyire feldobja a szobát és új hangulatot ad a térnek. 

falmatrica10.jpg 

 fotók: Pinterest