Keddi kedvencek - június

Keddi kedvencek - június

2015. jún 09.

Hát ez gyorsan ment - mondhatnám, mivel még csak néhány napja kezdődött el június, de máris szeretném bemutatni nektek új kedvenceimet! 

kk_1.png

1. Ju Ninelle

Örülök, ha egy fiatal, az iskolapadot nemrég elhagyó tervező képes valami újszerűt és minőségi munkát felmutatni. Gyenge Anna Júlia ilyen! Az Open Showroomban mutatta be nekem nyári minikollekcióját, amiből elsőként a pillangószárnyakat idéző Vika táskái ragadtak meg, majd a ruhák aprólékos kivitelezése. Minden egyes darabot finomság, lágy nőiesség leng körbe, ami nyáron nálam nagyon betalál. Nektek hogy tetszik ez a táska? Én imádom! 

juninelle01.jpg

2. BeCake tortatálak

A BeCake-nek sikerült olyan különlegeset alkotnia a tortatálak terén, amivel még külföldön se nagyon találkoztam. Minden darab minőségi fából, például diófából készült, természetes alapanyagú festékkel és nagy odafigyeléssel. Szuper pasztell árnyalatokban pompáznak a tortatálak, kecses és elegánsan klasszikus formákkal megalkotva. Funkcióján túl asztaldísz is, amire igazán büszke lehet tulajdonosa!

becake.jpg

3. H&M Home bútorgombok

A fogantyúk teljesen új stílust adnak a bútornak, sőt akár az egész szobának. Ha veszel egy egyszerű komódot, érdemes átgondolni, hogy milyen bútorgombbal lehetne különlegessé tenni. Választék van bőven a boltokban. Én végül a H&M-ben találtam meg a nekem legmegfelelőbbet, ami műanyag buborékra hasonlító gomb lett. Ezek szépen megcsillannak a fényben és még világosabbá teszik a szobát. Tény, hogy nem kiemelkedő minőség, viszont jó árban volt :)

butorgomb.jpg

fotó: Instagram

4. F&F Home párnák

Egy korábbi bejegyzésben már bemutattam nektek az F&F Home tavaszi/nyári kollekcióját. Már akkor A tenger mélyén fantázianévre hallgató termékek álltak hozzám a legközelebb, ezért később be is szereztem két párnát, amiknek az a különlegességük, hogy olyanok mintha vízfestékkel mintázták volna őket. 

fandf.jpg

fotó: Instagram

Korábbi kedvencekért kattints:

Május

Április