Meglepetés anyáktól anyáknak - Mommy Mia

Meglepetés anyáktól anyáknak - Mommy Mia

2015. jún 05.

Gyakran látom, hogy az anyaság valamiféle új erőket mozgat meg a nőkben, nem csak a gyerekgondozás, hanem a kreativitás terén is. Sok nő van, aki ilyenkor rukkol elő valami szuper ötlettel és saját vállalkozásba kezd. Valahogy így történt ez a Mommy Mia két alapítójával, Katával és Diával is. 

mommymia01.JPG

Szinte érthetetlen számomra, hogy miért nem csapott még le hazánkban senki az anyukáknak szóló meglepetés doboz ötletére, de ami késik, nem múlik és a lehet, hogy csak a megfelelő megvalósítókra várt a mama-baba meglepetés csomag első kiadása. 

Mi az a Mommy Mia Box?

A Box lényege, hogy Kata és Dia kéthavonta olyan termékeket csomagol a dobozba, amelyek örömet okoznak a mamának és a babának egyaránt, ráadásul hasznosak is. Ezek közt lehet szépségápolási termék, konyhai vagy lakberendezési kiegészítő, játék és még rengeteg más. 

Az izgalmat az hozza az egészbe, hogy a megrendelő anyukák nem tudják előre, hogy pontosan miket fog rejteni az aktuális doboz, csak akkor derül ki, amikor megérkezik a csomag. Szerintem a legnagyobb öröm lehet az a pillanat, amikor egy anyuka a gyermeke segítségével csomagolja ki a meglepetést és mindenki felfedezi a neki szóló terméket. 

mommymia02.JPG

Fontos megjegyeznem, hogy nem tömegtermékről van szó, ennek megfelelően nem árt résen lennie annak, aki szeretne rendelni az aktuális box-ból. Az elsőt például 2 nap alatt elkapkodták és a következő megrendelésére július végéig kell majd várni. Az új doboz megjelenéséről elsőként a Mommy Mia hírlevél feliratkozói kapnak hírt, de a Facebook és az Instagram követők is hamar értesülhetnek majd arról, hogy melyik nap, hány órától lesz elérhető a doboz. 

Nektek is túl távolinak tűnik ez az időpont? Megtudtam az alapítóktól, hogy most vasárnap ők is ott lesznek a Pici Piacon (ahova amúgy is érdemes lesz kinézni) és egy újabb "jópofasággal" készülnek, hiszen mindig van valami meglepetés a tarsolyukban. 

Mit rejtett az első Mommy Mia Box?

Le a kalappal, hiszen már az első doboz nagyon jó minőségűre sikerült! Látszik, hogy a márka igazán szívből jön stílusos logóval, masnival és köszöntő levéllel. Apróságok, amik nagyon sokat számítanak.

A júniusi csomagban 6 meglepetés volt, 3 az anyukáknak és 3 a babáknak, ráadásul néhány kedvezménykupont is a dobozba tettek.

mommymia03.JPG

A babának találtam benne egy cuki ludoshka pöttyös textil elefántot, egy BioGaia baba cseppet, ami jót tesz a hasfájós babáknak, és egy Olivia Natural HabBaba kímélő szappant, amit az érzékeny bőrű 2 hónaposnál idősebb babák fürdetéséhez is lehet használni. 

Az anyukák számára egy Coconutoil Cosmetics golyós dezodor került a dobozba, aminek nem csak nagyon finom illata van és kizárólag természetes anyagokból áll, hanem hatékony is. Ezen kívül találtam egy A Mi Otthonunk magazint és a Karcsi Papírboltja muffin dekoráló papírját. 

Jó bontogatást azoknak, akik ma kapják meg a dobozt és legyetek résen, hogy ne maradjatok le az augusztusi meglepetésekről!