Sétáld végig a design boltokat szombaton!

Sétáld végig a design boltokat szombaton!

2015. máj 13.

Egy ideje a Stylewalker már nem csak esti program, hanem egész napos rendezvénnyé nőtte ki magát. Május 16-án, szombaton 14 órától újra hosszabbított nyitva tartással vár benneteket tizenöt V. kerületi design üzlet. A boltok nemcsak kedvezményekkel készülnek, hanem művészeti programokkal és sok-sok meglepetéssel is.

stylewalker_press_03.jpg

 

A Belváros-Lipótváros Önkormányzata által támogatott design túra fő célja a kezdetektől, hogy szélesebb körben is megismertesse a hazai tervezők nevét és munkáit, ráadásul mindezt laza, baráti hangulatú atmoszférában. Nézzük, mi lesz pontosan!

Ismerd meg a Hype and Hyper kedvenc művészeit!

Folytatódik az októberben megkezdett művészeti program, ezúttal a Hype and Hyper designmagazin szerkesztősége gyűjtötte össze kedvenc grafikusait. Munkáik a résztvevő üzletekben lesznek láthatóak.

A művészek névsorát és kiállítási helyszínüket május 10-től a www.hypeandhyper.com oldalon fedik fel a magazin készítői.

Játék - Vigyél haza magyar művészetet!

Egy játék keretén belül bárkinek lehetősége nyílik, hogy megnyerje az üzletekben kiállított alkotások egyikét. Mégis mit kell tenni ehhez? A játékon mindenki részt vesz, aki az eseményen az Instagramra feltölti kedvenc Stylewalker pillanatát vagy pillanatait, használja a lokációt, valamint a #stylewalkerhype hashtaget. És még valami: érdemes hashtagelni az áhított plakát alkotójának nevét is. Valaki minél több képet oszt meg, annál nagyobb esélye van, hogy megnyerje a kiválasztott munkát.

A nyertesek nevét május 20-án teszi nyilvánossá a Hype and Hyper.

Egész napos nyüzsgés a Palomában is

Csakúgy, mint az elmúlt két alkalommal, a Paloma és a hozzá tartozó kis üzletek is készülnek programokkal a nap során. Lesz WAMP-os tervezők kifutó darabjaiból összehozott bolhapiac, valamint bemutatkozik a Paloma újonnan nyílt pop-up store-ja, sok kedvezménnyel. Néhány programról épp tegnap írtam itt a blogon

Résztvevő üzletek:

Black Box, Buborék, CikkCakk Studio, Colorbar, Eventuell Galéria, Fufavi, Insitu, Lollipop Factory Budapest, Open Showroom, Paloma, Pelso, Rododendron Art&Design Shop, Tatika, Tipton Eyeworks, wonderLAB concept store

After Party - Vezesd le a napot!

Este 10 órától a  Good Bar Good Burger ad helyet az esemény after partyjának, ahol a DJ szetten és a vizuál vetítésen kívül további grafikusok alkotásai jelennek meg a hely galériáján.

További részletek a Stylewalker weboldalán vagy a Facebookon.