A legjobb programok Budapesten 1.

A legjobb programok Budapesten 1.

2015. máj 12.

Annyi szuper program lesz ezen a héten Budapesten, hogy nem mehetek el mellettük szó nélkül! Van miből válogatniuk a design és a divat kedvelőinek, jöjjenek az én kedvenceim!

gg.png

Bringavásár a Projekt Showroomban 

Itt a tavasz, aki teheti az pattanjon bringára! Ebben segít a Projekt Showroom jelenlegi vására, ahol május 17-ig lehet válogatni a szebbnél szebb biciklik és kiegészítők között. Összegyűjtötték a legtrendibb és leginkább különleges cuccokat,  a bukósisaktól kezdve a nyergeken át egészen a matricákig.

bringa.jpg

Karcsi Papírboltja a Palomában

Májusban ünnepli első születésnapját a Paloma, és jobbnál jobb programokkal készültek egész hónapra. Csütörtökön például a Karcsi Papírboltja hozza el tavaszi termékeit, amelyekkel szuper party hangulatot lehet teremteni a kertekben. Mindez előre dobozokba csomagolva. 

karcsi_1.jpg

 

Designer Outlet a Palomában

Nem csak a Karcsi Papírboltja telepedik be május 14-től a Palomába, hanem hazai divattervezők régi kollekcióinak megmaradt darabjai is. Ott lesznek például a Daige, a Polonszky vagy az Annaeva kreációi. 

outlet.jpg

Megnyílik a város legromantikusabb boltja

Nagyon várom már az édesrózsám, az Oltári Bazár és a Projekt Showroom közös boltnyitását! A Kamermayer téren, a Gerlóczy Kávézó közvetlen szomszédságában nyit meg azt a koncept-üzlet, amelynek inspirációs forrása és egyetlen fő motívuma a rózsa lesz. A polcokra kerülnek a Karcsi Papírboltja által az édesrózsám kérésére tervezett csodaszép papírinstallációk, a Marrakesh Cementlappal közösen megálmodott rózsás burkolatok, valamint különleges rózsás konyhai textilek és porcelánok, romantikus lakberendezési tárgyak, rózsaillatú szappanok és tusfürdők, és rengeteg menő kertészeti kellék. Sőt, megtalálhatóak lesznek a holland dizájn stúdió a PIP termékei is.

rozsa.jpg

Rothaniko boltnyitó a Palomában

Régóta rajongok Róth Anikó csodaszép illusztrációi iránt és csütörtöktől végre saját boltja is lesz! Nézzetek el a megnyitóra!

roth.jpg

Nyárindító LoveBug Vintage vásár

Készüljetek fel a nyárra a LoveBug Vintage izgalmas válogatásával! Pezsgőzve mazsolázhattok a legújabb akciós nyári vintage kincsek között: lesznek ruhák, vintage sortok, napszemüvegek, zakók, dzsekik, szandálok, antik ékszerek, oversize és skinny cuccok, farmer, bársony, lakk és minden, ami bőr! Illetve csodás, arany-ezüst-fekete TEMPORARY TATTOO csomagok is lesznek, szuper áron! Jó bogarászást!

lovebug.jpg

Nyílt nap az Open Showroomban

Az Open Showroom az a hely, ami szerintem a legjobb fiatal tervezőket vonultatja fel mostanság. Május 16-án a Stylewalker Night keretein belül rendezik meg a második Open Showroom Nyílt Napot. Ezen a napon délelőttől késő estig várnak mindenkit rengeteg kedvezménnyel, külön, erre az alkalomra tervezett termékekkel és az eddigi eseményeinkhez hasonlóan, sok-sok finomsággal!

open.jpg

Pop up vásár és koncert az Antifactory Vintage-ben

Végül, de nem utolsó sorban, szombaton tartja pop up vásárát az Antifactory Vintage, ahova ezen a délutánon különleges márkák költöznek be, este pedig a Blahalouisiana tagjainak akusztikus koncertje zárja a napot. 

antifactory.jpg