Keddi kedvencek - április

Keddi kedvencek - április

2015. ápr 21.

Új cikksorozatot indítok, amiben minden kedden összeszedem nektek azt a 3-4 szuper dolgot, amik szinte azonnal a kedvenceimmé váltak, és érdemes megismerni őket.  

kk.png

1. Meilinger Zita és a Biburi zsákok

A Facebookon nemrég mutattam nektek, hogy milyen cuki kézzel festett papírzsákokkal rukkolt elő Zita. A gyerekszobákba szánt termékeit mostantól Biburi néven fogja össze. A zsákok remek lehetőséget nyújtanak játékok, ruhák, textilek tárolására és akár egyedi designnal is rendelhetőek. 

biburi01.jpg

biburi02.jpg

biburi03.jpg

2. serajewellery függvény ékszerei

Amikor először találkoztam Fleischer Sára kreálmányaival, akkor kicsit gyanakodva néztem, hogyan lehet összekapcsolni a matematikát és az ékszereket. Aztán amint megláttam a konkrét darabokat, rájöttem, hogy függvények ide vagy oda, ezek csodás alkotások! Két kedvencem az Absolut nyaklánc és a Fraction fülbevaló.

sera01.jpg

sera02.jpg

3. Mamilla webshop

A Mamilla anyukáknak és leendő anyukáknak kínál olyan tervezői és kézműves termékeket, amelyek feldobják a gyerekszobát vagy a mindennapokat, mert "az anyai szív másképp dobog". Szuper válogatás már most, de mivel még elég friss a webshop, így folyamatosan bővül a kínálata. Igazi hiánypótló hazánkban!

mamilla01.jpg

mamilla02.jpg

4. Pupa piros rúzs

Azt hiszem, elég sok márka rúzsát kipróbáltam már, míg a tökéletest kerestem. És most megvan! Talán számomra volt a legnagyobb meglepetés, hogy ez a Miss Pupa Velvet Matt lett, de tényleg bevált. Gyönyörű árnyalat a 400-as Red Fire, finom az illata, nem képez zavaró réteget, viszont nem is kenődik el és nagyon tartós. Simán kibír egy kisebb étkezést. És ami a legfontosabb, hogy a napi használat során sem szárítja a szájat. Lányok, ajánlom :)

pupa.jpg