Tengertől a sivatagig kalauzol az F&F Home tavaszi kollekciója

Tengertől a sivatagig kalauzol az F&F Home tavaszi kollekciója

2015. ápr 02.

Az F&F Home kollekciója ismét lenyűgözött! Miután a téli termékek igencsak jól sikerültek, nagy izgalommal vártam, hogy vajon mivel rukkol elő a márka tavaszra. Bevallom, kicsit aggódtam, hogy csalódás fog érni a showroomban, de a félelem nem vált valóra, sőt!

dsc_0018.JPG

A 2015 tavasz/nyári kollekció 4 jól elkülöníthető stílusra bontható: gyertek velem a tenger mélyére, a retró világába, a sivatagi hőségbe és a trópusi esőerdőbe!

A tenger mélyén

A fantázianév olyan termékeket rejt, amelyek uralkodó színei a vibráló a kék, a türkiz és a lila. Mintha csak egy napfényes, mediterrán, tiszta tengerparton sétálna az ember! Mostanában divatos az ombre stílus, ez is visszaköszön például a poharakon, de nem ez ragadott meg igazán. Régóta tetszenek azok az ágynemű és párnahuzatok, amelyek mintázata vízfestékre emlékeztet. Amikor megláttam, hogy ilyen díszpárnák érkeznek az F&F új kollekciójába, nagyon megörültem neki: végre itthon is elérhetőek jó kivitelezésű darabok!

ff01.jpg

ff02.jpg

ff03.jpg

ff04.jpg

ff05.jpg

ff06.jpg

A retrón túl

A retró nem az én világom, de ha valaki szereti, akkor megtalálja azt a néhány darabot, amivel könnyedén ilyen hangulatot termethet otthonában. Narancs és sárga, piros és kék. Ezek a színpárosítások gondoskodnak arról, hogy ne maradjon el a retró hatás a nappaliban vagy a fürdőszobában.

ff07.jpg

ff08.jpg

ff09.jpg

ff10.jpg

Sivatagi hőség

Arra nem számítottam, hogy a tengeri kollekción kívül a sivatagi stílus lesz a másik kedvencem. Lágy bézs és homokszínek, forróságot sugárzó sárga és piros textilek, valamint a sziklákra emlékeztető szürke tányérok és poharak jellemzik.

ff11.jpg

ff12.jpg

ff13.jpg

Trópusi esőerdő

Ha sem a tenger árnyalatai, sem a sivatagi forróság nem a te világod, akkor talán az esőerdő friss gyümölcsöket idéző színkavalkádja a neked való. A vidám kiegészítők ráadásul nem csak a nappaliben mutatnak jól, hanem az erkélyt vagy a kertedet is különlegessé teszik. Egzotikus illatgyertyák és pillangós lámpások gondoskodnak a hangulatvilágításról, míg a pompomos párnák és rojtos takarók kényelmet biztosítanak egy kókuszos koktél elfogyasztásához (legalábbis nekem ez jut eszembe róla).

ff14.jpg

Nektek melyik a kedvencetek?