Holografikus csillogástól a tweedig - Komono órák

Holografikus csillogástól a tweedig - Komono órák

2015. már 25.

Bár rajongok az órákért és a legfontosabb kiegészítőnek tartom, mégis csak most fedeztem fel a KOMONO hazai webshopját. Annyira megörültem neki, hogy hamar ki is választottam néhány kedvencet a kínálatból :)

komono02.jpg

A KOMONO-ról

A KOMONO 2009 óta működő belga márka, és órákat illetve napszemüvegeket gyárt. Ezek különlegessége, hogy elérhető áron lehet hozzájutni a magas minőségű, trendi kiegészítőkhöz. A folyamatosan bővülő és frissülő, alapvetően letisztult és fiatalos dizájnú kollekciók a német precizitást ötvözik a francia sikkel és divatszenvedéllyel. Remek párosítás!

estelle.jpg

A kollekciók

Az a legizgalmasabb benne, hogy sokféle stílust lehet találni a kínálatban, a komolyabb hatású tweed és bőr találkozásából alkotott Winston Galore-n keresztül egészen a gyerekkoromra emlékeztető (és szerintem nagyon menő) hologram csillogású Estelle Iridescent modellekig.  

komono.png

A KOMONO egyébként három egyedi kollekcióval dolgozik: míg a Core kollekció alapdarabjai a remek ár-érték arányuknak köszönhetően a széles közönséget szólítják meg, a Crafted széria kézzel készült acetát szárral ellátott, aprólékosan megmunkált exkluzív napszemüvegeket kínál. A limitált kiadású Curated vonal pedig minden szezonban kortárs művészeti kollaborációkkal rukkol elő: tavaly Jean-Michel Basquiat, a 80-as évek egyik legmeghatározóbb és leginnovatívabb neoexpresszionista street art művészének politikával és poétikával átitatott festményei díszítették az órákat. Sajnos ezekből egyelőre csak néhány darab érhető el hazánkban. 

komono2.png

Végül íme a három kedvenc KOMONO órám:

komono3.png

Estelle Pastel - River, Moneypenny Metallic Series - Metallic Rose Gold, Wizard Print Series - Denim Polkadot