Ajándékötlet: 5 funkciós táska bringásoknak

Ajándékötlet: 5 funkciós táska bringásoknak

2014. nov 30.

Vitathatatlan, hogy a többfunkciós tárgyak hasznosak és praktikusak, de csak abban az esetben, ha a funkcióknak valóban van értelmük. Egy táska esetében különösképpen kedvelem, ha többféle módon is hordható, átalakítható és képek alkalmazkodni az egyes szituációkhoz. Amikor rám talált a Bigo bringás táska, akkor rögtön úgy éreztem, hogy ez a cucc minden előbb felsorolt elvárásnak megfelel. 

3_Itsnotjustabag.jpg

Sorolom, hogy mi mindenné lehet alakítani a főleg bringásokat célzó táskát: lehet esőkabát, piknik pléd, babahordozó, és ha két vagy több darabot cipzározunk össze, akkor bevásárlásra alkalmas zsákot kapunk. Bizonyára ebből sejthetitek már, hogy vízhatlan, ráadásul nagyon könnyű is. 

4_5in1_functions.jpg

A Bigo márka megalkotói a Halász György, Rapali Krisztián tervezőpáros elmondása szerint, az eddigi visszajelzések alapján, a táska legfőképp a fejlett biciklis kultúrával rendelkező európai nagyvárosok lakóinak, valamint a dél-európai és távol keleti városlakók érdeklődését keltette fel. Szándékuk, hogy első termékük bevezetését követően a Bigo egy igazi urbánus, a szabadidő és hétköznapok minőségi megélését kiteljesítő márkává váljon, számos praktikus termékkel. Mivel a srácok maguk is aktív kerekezők, saját igényeiken keresztül közelítették meg azt, hogy mire lehet szüksége egy városi bringásnak a hétköznapokban. Közel két éves fejlesztési munkával jutottak el a jelenlegi kialakításhoz, amely bevallásuk szerint, nem jöhetett volna létre a lelkes tesztelők hasznos és kreatív visszajelzései nélkül.

2_BigoBagFive.jpg

A különleges táska egyelőre abban a fiatal időszakban jár, amikor még csak az Indiegogo-n keresztül vásárolható meg. Nem mindennapi ajándék!