Karácsonyi hangulatba hozott a Butlers, októberben

Karácsonyi hangulatba hozott a Butlers, októberben

2014. okt 10.

A héten a Butlers első VIP estjén jártam, ahol bemutatták a téli kollekciót. Bizony, a blogger életéhez hozzátartozik, hogy már októberben "karácsonyozik" :) A rendezvényre nem csak újságírók és bloggerek voltak meghívva, hanem néhány törzsvásárló is, ezért a szervezők játékokat találtak ki, hogy színesebbé tegyék a programot. Én már gimnáziumban is szerettem kimaradni a csapatjátékokból, úgyhogy most is inkább fotóztam amíg mások asztalt dekoráltak. Mindenesetre elismerésem a Butlers csapatának, mert láthatólag szívüket lelküket beletették a szervezésbe és jó hangulatú estet varázsoltak a MOM parki üzlet hátsó termébe. Csak azt sajnáltam, hogy maguk az új termékek így kicsit a háttérbe szorultak. 

butlers00.jpg

Azt sajnos nem sikerült megtudnom, hogy mikortól vásárolhatóak meg a karácsonyi kiegészítők (a Westendben tegnap még semmi sem volt belőlük), de néhány dolgot gondolatban már megvettem. 

A kollekció 9 jól elkülöníthető stílusból áll össze. A Wild World a természet színeivel játszik, sok-sok fa, műszőrme és zöld árnyalatok alkotják. 

IMG_4567.JPG

IMG_4571.JPG

A Glow fényes arany és bronz kiegészítők sokasága, klasszikusan ünnepi a hangulata. 

IMG_4588.JPG

A Starry Night egy kicsit túl "babás" az én ízlésemnek, sok pasztell árnyalat és kis csillagok jellemzik. 

Az I Love White, ahogy neve is sejteti, a hófedte északot idézi norvég mintás pokróccal, fehér kerámia bagollyal és sok fehér dísszel. 

butlers01.JPG

A Merry & Bright a másik klasszikus stílus, mert darabjait piros illetve piros-fehér termékek alkotják. Kedvencem a Wintergreen bogyós koszorú és a piros-fehér üvegdísz. 

IMG_4556.JPG

Az Alpine a vidéki hangulat szerelmeseinek szól fa gyertyatartókkal, madárkás üvegdíszekkel és ágkoszorúval. 

IMG_4559_1.JPG

És még mindig nem vagyunk a végén, a Cheers egy nagyon vidám kollekció, tele nyárias színekkel, ami kicsit az F&F keleti stílusú termékeire emlékeztetett. 

Az előzőnél jóval közelebb áll hozzám a Chapeau Claque, ami elegáns monokróm apróságokból tevődik össze. Fekete-fehér üvegdíszek, párnák és bútorgombok. 

Végül pedig a Harmony kollekcióból is válogathatunk, amely nyugalmat sugároz lilás, bársonyra emlékeztető textil termékeivel és díszeivel. 

IMG_4592.JPG

Boldog karácsonyt!