Ez az ősz leghangulatosabb kiegészítője!

Ez az ősz leghangulatosabb kiegészítője!

2014. okt 08.

Készülj fel, ha gömblámpasort vásárolsz, mert amint bekerül a szobába és felkapcsolod, teljesen meg fog változni a lakás hangulata! Elmaradhatatlan kiegészítő egy hűvös őszi estén vagy egy meghitt téli délutánon. 

Rengeteg márka készít már gömblámpasort, nekem mégis a lámpák közt nagy múltúnak számító francia La Case de Cousin Paul a kedvencem, ami egy bájos szerelmi történet eredménye (a legenda szerint). A történetről korábban már írtam a blogon, olvassátok! Mostanra több mint 50 árnyalatban készülnek a gömbök, úgyhogy amikor Párizsban elsétáltam az egyik üzlete előtt, gyermeki ámulattal bámultam a színes golyókat. 

paul.jpg

DSC_0169.JPG

A választék olyan bőséges, hogy akár évszakonként más színekre cserélheted a gömböket, ősszel például barnás, narancsos, sárgás színekre. És ehhez nem muszáj az egész lámpát újra megvenni, mert cserélhetőek a kis gömbök (bár ez Magyarországon nem a legkönnyebb feladat, mert itt csak egészben kaphatóak jelenleg a lámpák...). Én még tavaly vásároltam az enyémet a decolabortól, amibe mostanra belekerült egy sötétkék gömb is és a falon lóg. 

gomb05.jpg

Összegyűjtöttem nektek néhány fotót, hogy meg tudjam mutatni a gömblámpák sokszínűségét! Sőt JÁTÉKKAL IS KÉSZÜLÜNK A DECOLABORRAL, ÚGYHOGY FIGYELD A BLOG FACEBOOK OLDALÁT!

Tavaszra a nyíló virágok színei :

gomb01.jpg

Nyárra a mediterrán gyümölcsök árnyalatai: 

gomb02.jpg

Őszre a sárguló falevelekre emlékeztető összeállítások:

gomb04.jpg

Télre a jeges, hideg árnyalatok: 

gomb06.jpg

Talán feltűnt nektek, hogy némelyik képen nem csak lámpasor, hanem nagyobb méretű mennyezeti lámpák is szerepelnek. Ezek is elérhetőek a decolabornál, és akár egyszerre több is felszerelhető így gyerekszobába például szerintem tökéletes választás. 

gyerek.jpg

Melyik színösszeállítás a kedvencetek? Nemsokára meg is nyerhetitek, úgyhogy figyeljétek a blog Facebook oldalát!