Tesztelve IV. - Új évszak, megújulás

Tesztelve IV. - Új évszak, megújulás

2014. sze 22.

trailsadventure.com (4).png

Nem tervezem tudatosan, mégis évszakváltásnál mindig a ruhatár lecserélésével együtt új színekhez, illatokhoz és textúrákhoz kezdek vonzódni. A múlt héten ott lehettem a Dovex blogger találkozóján, ahol többek között megismertem a Clarins, a Chanel, a Bourjois, és a Guerlain őszi/téli újdonságait és igazi meglepetésként kipróbálhattam a Nuxe csodálatos természetes krémeit. 

A Clarins arcápoló olajai tiszta növényi kivonatot tartalmaznak aromaterápiás kombinációkban. A szantálfa, kardamon és levendula esszenciális olaja nyugtatja a piros bőrt, a mogyoróolaj pedig táplálja és puhává teszi. Nagyon finom, nyugtató illata van, ami szinte függőséget okoz az esti bőrápolás során! 

smink_clarins.JPG

A Fendi L'acquarossa elnevezésű illata már első ránézésre is sejteti, hogy egy tüzes, ragyogó parfümmel van dolgunk. Ez egy friss, könnyed, virágos illat, citrus jegyekkel, amit a római szökőkutak és a napsütés ihletett. Én nehezen választok magamnak parfümöt, mert eléggé érzékeny vagyok a mesterséges illatokra, de a L'acquarossa az első pillanattól nagyon kellemes, elegáns és nőies, imádom!

smink_fendi.JPG

Korábban nem használtam Chanel terméket, most pedig már nem is értem, hogy hagyhattam ki. A Le Blanc de Chanel púder okot adott arra, hogy elismerjem a Chanel minőséget, ugyanis második bőrként simul az arcra, nagyon szépen fed, egyenletes, ragyogó színt ad és puhává varázsolja az arcbőrt. 

smink_chanel.JPG

Már csak egy dolog van hátra, a Slimpassion karcsúsító testszérium, ami állítólag 7 nap használat után látható változást eredményez, mivel hatékonyan támadja a zsírsejteket. Kitartóan kenegetem vele a karom, úgyhogy ha majd tapasztalok valamit, arról beszámolok nektek :) 

smink_slim.JPG

Igaz, hogy a szépség belülről fakad, de egy kis kényeztetés a léleknek is jót tesz!