Fogadj örökbe virtuálisan egy cicát!

Fogadj örökbe virtuálisan egy cicát!

2014. júl 16.

Ő Nárcisz, egy aranyos fehér 6 éves nőstény macska, akinek az ellátását tíz napig biztosítom jelenleg virtuális örökbefogadóként. 

nárcisz.jpg

Néhány nappal ezelőtt szíven ütött és rendkívül elkeserített a Noé Állatotthon Alapítvány posztja a Facebookon, amiben leírták, hogy nem tudnak több kismacskát befogadni, mert a jelenlegiek eltartására sincs már pénzük. 

"Nincs mit tenni a PÉNZTÁRCÁNK ÜRES!!!!!! NINCS ÜRES HELYÜNK!!!!! JELENLEG IS 26 - most már 31! - BETEG, OLTATLAN, KARANTÉN ELHELYEZÉSRE SZORULÓ KISCICÁRÓL GONDOSKODUNK (nem beszélve a kb. 50, szintén nagy részük kezelésre szoruló felnőttről!) 
Múlt héten végső elkeseredésünkben, kényszerűségből TELJES CICASTOPOT hirdettünk! Nem tudtunk mást csinálni. A nincsből nem tudunk állatorvosi számlát fizetni, helyet kreálni. "

A teljes bejegyzést itt olvashatjátok:

 

A Macskamentő Csoport oldalán sorakoznak a különböző korú és típusú árva cicák, akik arra várnak, hogy legalább virtuálisan valaki örökbe fogadja őket. Adél cicám mellé nem tudok másik macskát odavenni, ezért csak némi anyagi támogatással tudok ahhoz hozzájárulni, hogy a Noé Állatotthon munkája egy porszemnyivel könnyebb legyen. Azonban mint tudjuk, sok kicsi sokra megy, ezért ha úgy érzed, hogy van rá lehetőséged, akkor Te is járulj hozzá egy macska vagy kutya mindennapjainak jobbá tételéhez!