Finom nőiesség harminc felett - ENIHORN

Finom nőiesség harminc felett - ENIHORN

2014. jún 27.

Bevallom, ahhoz képest, hogy mennyi mindent akar lenyomni a torkomon a divat, ritkán tudok igazán lelkesedni valamiért. Az ENIHORN ezen ritkaságok közé tartozik! 

enihorn00_1.jpg

A tavaly indult márka tegnap nyitotta meg webshop roomját az Izabella utcában, ami azt jelenti, hogy itt megnézhetőek, felpróbálhatóak a webshopon megvásárolható termékek. Horn Enikő tervező nem ma kezdte a szakmát, több éve bőrökkel dolgozik, de most jutott el odáig, hogy elindíthatta saját márkáját. Ez a tapasztalat és értettség meglátszik a kollekció darabjain is, amelyek elegánsan sikkesek, gyönyörűen és részletgazdagon kidolgozottak. A felhasznált textilek mind Olaszországból érkeztek és a klasszikus, egyszínű daraboktól kezdve az apró, vidám mintás nadrágokig, blúzokig sok minden megtalálható a kínálatban. 

enihorn03.JPG

enihorn04.JPG

enihorn14.JPG

Az ENIHORN ruhák nem a gardróbszekrénynek készülnek, hanem a hétköznapokban is viselhető darabok, amelyeket általában egy "kis csavar" vagy vidám print tesz különlegessé. A ruhák mellett bőrtáskák alkotják a kollekciót. 

enihorn21.jpg

enihorn13.JPG

Igazán üdítően hat, hogy a márka a harminc feletti nőket célozza meg, és gondolt a nőies formákkal megáldott vásárlókra is. 

Az ENIHORN mellett egyébként Lilla Tank Szigeti cipőtervező szebbnél szebb lábbelijei is helyet kaptak a showroomban, amelyek remek kiegészítői a tökéletes megjelenésnek. 

enihorn06.JPG

enihorn30.jpg

Sok siker kívánok! :)