Tervezd meg otthonod designerek munkáiból!

Tervezd meg otthonod designerek munkáiból!

2014. jún 25.

Egy nagyszerű oldalra bukkantam. Legalábbis azok számára lehet hasznos, akik inspirációt keresnek új lakásukhoz vagy a jelenlegi felfrissítéséhez. Ez eddig akár a Pinterest is lehetne, de mivel tud többet a Homify?

homify.png

A szolgáltatás valójában arra irányul, hogy összekösse egymással a háztulajdonosokat és a megfelelő szakembereket. Ha valaki például arra vágyik, hogy a hálószobája mediterrán hangulatban megújuljon, de ehhez segítségre van szüksége egy lakberendezőtől, akkor csak körbe kell néznie a Homify-on közzétett tervezői munkák között, a kedvenceit különböző ideabook-okba gyűjtheti és felveheti a kapcsolatot a kiválasztott designerrel. 

Sőt, egy szinttel tovább lépve, ha valaki szeretne saját boltot nyitni, de nem tudja, hogy kivel alakíttassa ki a belső teret, akkor végigkattintgatja a referenciának közzétett munkákat és máris megvan a megoldás. Ez a felület nagyszerű megmutatkozási lehetőség az építészek, a designerek és a térrendezők számára is, ami ráadásul közvetlen megrendeléshez vezet. Ráadásul ingyenes a regisztráció. 

Csak egy hibája van a Homify-nak: csak Spanyolországban, Franciaországban, Olaszországban, Németországban és Angliában indult el eddig, viszont mi is nézegethetjük a tematikusan rendezett fotókat és összeállíthatjuk ötlettárunkat.