Az Instagram állati sztárjai: Biddy, Sam és Tuna

Az Instagram állati sztárjai: Biddy, Sam és Tuna

2014. jún 08.

Mi érdekes lehet egy kutya vagy egy macska mindennapjaiban? Eddig erre a választ csak a gazdik tudták, azonban az Instagramnak hála jó néhány háziállat kerülhet közel hozzánk, annak ellenére, hogy épp Japánban vagy New Yorkban él. Persze az igazi Instagram-sztárrá váláshoz szükség van valami furcsaságra... Hadd mutassam be nektek három kedvencemet, akik nem hétköznapi kis lények! 

Biddy, az utazó sündisznó

Biddy egy igazi világjáró! Toni DeWeese és Tom Unterseher, az apró sündisznó szerető gazdái, minden héten kalandos útra viszik házi kedvencüket. Biddy járt már hegyeken, erdőkben, vízesésnél, sőt még egy fánkboltban is. A furcsa kis utazó sikerét mutatja, hogy már több mint 404 ezer követője van az Instagramon. 

biddy02.jpg

biddy05.jpg

biddy03.jpg

biddy01.jpg

biddy04.jpg

Sam, a szemöldökös macska

Van élet Grumpy cat-en túl is. Íme Sam, aki mindig meglepetten néz, szemöldöke pedig már-már fogalom az interneten! Valójában arról van szó, hogy fehér bundáján épp a szeme fölött alakult ki két fekete csík, amitől úgy néz ki, mintha folyamatosan ijedt arcot vágna. Mostanra majdnem 140 ezer követője van az Instagramon. 

sam03.png

sam01.jpg

sam04.png

sam06.png

sam02.jpg

Tuna, aki mindenki szívét megolvasztotta

Tuna első ránézésre inkább ijesztő volt számomra, mint aranyos. Fél perccel később pedig már úgy éreztem, nincs ennél kedvesebb kutya a világon! Nem nyerhetne szépségversenyt, de pont ebben van a bája. Mostanra 833 ezer instagramozó szívét rabolta el a szokatlan állkapcsú Tuna!

tuna01.png

tuna04.png

tuna03.png

tuna02.png

tuna05.png