Májusi kedvencek

Májusi kedvencek

2014. jún 01.

Bár az időjárás nem erről tanúskodik, itt a június, itt a nyár! Májusi kedvenceim kicsit már ezt vetítik előre, hiszen a lila szempillaspirál a fesztiválok hangulatát idézi, míg a Body Sorbet hűsítő megoldás a forró napokra.

may.JPG

A The Body Shop újdonságáról már írtam egy bejegyzésben, azóta pedig ki is próbáltam a Body Sorbet-et és imádom! Az illata eper fagylalthoz hasonlít (vagy gyermekkorom sütibabáira) és nagyon sokáig érezni lehet, hidratáló hatása pedig egész nap kitart. Hűtőbe szoktam rakni, hogy minél hűsítőbb legyen. Egyébként ezt a tulajdonságot szintén sokáig megőrzi, mert a táskámban 2-3 óra múlva is hideg maradt. 

Az essence termékeit alapvetően nem az én korosztályomnak szánják, de a színes Colour Flash szempillaspirálok vicces kiegészítői a nyárnak. A lila elég ütős, bár nekem néhány óra alatt lekopott a szempillámról. Sebaj, előtte azért megdöbbenthettem néhány embert... 

Az Estée Lauder Perfectly Clean arctisztítójának különlegessége, hogy elég egy nagyon keveset az ujjunkra nyomni belőle, mert a nedves bőrre dörzsölve krémesen habossá válik. Noha nagyon tisztának érzem utána az arcbőrömet, picit feszül és szárad tőle, ezért azt ajánlom, hogy ha kipróbáljátok, gondoskodjatok hidratálóról is!

Szép júniust mindenkinek! :)