Rólam

Rólam

2015. júl 25.

dsc_0130a.jpg

A Maison blogról

 

Gyakran megkérdezik tőlem, hogy miért kezdtem el blogot írni. Nehéz erre válaszolni, mert nem volt vele hosszú távú tervem, egyszerűen kedvem támadt hozzá :) 2012 decemberében, egy délutánon picit unatkoztam és az internetet bújva ráakadtam egy angol cikkre egy párizsi lakásról, amit 70 év után nyitottak ki és magát a múltat találták bent. Szerettem volna, ha ezt mások is elolvashatják, ezért elindítottam egy blogot és megírtam magyarul a bájos történetet

Nem volt hosszú távú tervem a bloggal, mostanra viszont az életem egyik legfontosabb és legszeretettebb tevékenysége lett. 

Eleinte lakberendezési blogként indult az oldal, mert rajongok a témáért. Szeretem felkutatni a legjobb ötleteket, a legszebb lakberendezési tárgyakat, kialakítani a saját otthonomat és ezt megosztani másokkal. Azonban ennél jóval több dolog érdekel, ezért idővel tágítottam a témaköröket és a lakberendezési blogból életmód blog lett. 

A legfontosabb fordulatot Dávid kisfiam születése hozta az életemben, és ezzel együtt a blog életében is. Az anyaság, a gyerekdivat és a gyerekszoba dekoráció immár szerves része a Maison témáinak. A blog így már teljes egészében az életemet tükrözi.

babival.jpg

Nem csak ötleteket és inspirációt szeretnék nyújtani az élhető otthon kialakításához, hanem igyekszem tudatos és tartalmas életmódra biztatni az olvasókat. Célom, hogy ne csak szórakoztató bejegyzéseket írjak a blogra, hanem hasznosakat is, első sorban saját tapasztalataim és véleményem megosztásával. 

A munkám

 

Tíz éve dolgozom a média területén, kezdetben PR menedzserként és televíziós szerkesztőként, majd online magazinok szerkesztőjeként és újságíróként. Ahogy a Facebook beszivárgott a mindennapokba, úgy az én életemnek is szerves része lett. 2011-től a social media jelenti a munkám középpontját, több ügynökségnél dolgoztam, jelenleg pedig szabadúszó közösségi menedzserként és marketingesként igyekszem a legtöbbet kihozni az ügyfeleim kommunikációjából. Ha érdekel, akkor a LinkedIn-en többet is megtudhatsz rólam!

Néhány random tény rólam

 

  • 1985-ben születtem Budapesten. 
  • Van egy macskám, Brüll Adél, de nekünk csak Cica. 
  • Imádok utazni. Rajongok Párizsért. 
  • Angolul és olaszul beszélek.
  • Kommunikáció és magyar szakon végeztem, imádom a könyveket. 
  • Szeretek nagyokat sétálni és kicsit turistaként tekinteni Budapestre. 

Bármikor írhatsz nekem emailt a maisonbloghu@gmail.com címre, és megtalálsz a Facebookon és az Instagramon.

Nagyon köszönöm, hogy olvasod a blogot! :)

Bitay Andi

Frissítve: 2016. május