Friss, légies, ragyogó - Bloomingville 2014 tavasz/nyár

Friss, légies, ragyogó - Bloomingville 2014 tavasz/nyár

2014. máj 10.

Tudom, hogy már jócskán benne vagyunk a tavaszban, de most jutottam el odáig, hogy bemutassam nektek a Bloomingville tavasz-nyári kollekcióját, amit idén a pasztell színek, a természetesség és a réz termékek határoznak meg. Őszintén szólva az összes darab csodálatos, nehéz lenne egy-egy terméket kiemelni!

bloomingville00.png

Ha igazi skandináv hangulatot szeretnél varázsolni otthonodba, akkor a dán Bloomingville nagyszerű kiindulópontot jelent hozzá. Persze nem kell minden egyes elemet átemelni, én például el sem tudom képzelni, hogy tavasszal szőrmetakarót tegyek az ágyra vagy huzatot a párnákra. Bár nem is északon élek... Ezt leszámítva rengeteg olyan kiegészítőt találtam a katalógusban, ami tavaszi frissességet hoz egy budapesti lakásba is. 

bloomingville11.png

bloomingville09.png

bloomingville10.png

A Bloomingville-t egyébként 2000-ben alapították mindössze két alkalmazottal, mára azonban több mint negyvenen dolgoznak a vállalatnál Európa szerte. Magas minőség és elérhető árak jellemzik a márkát, stílusát pedig a nosztalgikusnak ható skandináv és francia életérzés keveredése hatja át. Jelmondatuk sokat elárul számomra: ever changing homes. Itt az idő, inspirálódjatok és változtassátok meg otthonotokat! 

bloomingville08.png

bloomingville06.png

bloomingville07.png

bloomingville04.png

bloomingville05.png

A tavaszi katalógust ITT tudjátok átlapozni, amiből kiválogattam néhány kedvencemet:

 

Szép hétvégét nektek!