Vigyél színt otthonodba festés nélkül!

Vigyél színt otthonodba festés nélkül!

2014. máj 08.

Hogyan tudod a legkönnyebben megváltoztatni a lakás hangulatát? A falak évszakonkénti festegetése helyett azokra válassz fehér árnyalatot, így a vidám kiegészítők jól tudnak érvényesülni előtte, és akár havonta máshol érezheted magad!

skanditrend06.jpg

A tavasz megérkeztével egyre jobban kívánom, hogy színekkel vegyem magam körbe. Persze ez nem ért meglepetésként, télen inkább a fekete-fehér tárgyak vonzanak, míg nyáron a tenger színei. Ha Ti is hasonlóan vagytok ezzel, akkor se ragadjatok hirtelen festőecsetet, inkább gondoljátok át, hogy melyik párnahuzatot a legkönnyebb lecserélni vagy milyen színes bögre dobná fel a reggeleteket!

A vidám kiegészítőkről a Greengate tavaszi-nyári kollekciója ugrott be, aminek a katalógusát itt tudjátok átnézni. Északi hangulat, vidéki bájjal keverve! A legújabb és a korábbi kollekciók is elérhetőek a SkandiTrend webshopján

skanditrend01.jpg

A dán Greengate kollekciói hidat képeznek a múlt és a jelen között. Tervezői az antik francia mintákhoz nyúlnak vissza és átemelik azokat napjainkba. Céljuk, hogy az emberek kicsit lelassítsanak és ismét megtanulják értékelni a legegyszerűbb pillanatokat. Nos, egy Greengate tányérról eszegetve biztos valóban lelassít az ember, mert annyira el tud kalandozni a figyelem az apró részleteken... Ráadásul minden darab kézzel készül, így nincs két teljesen egyforma darab.

skanditrend02.jpg

Noha a Skanditrendnél sok pasztell és szürke darab is megtalálható, bőven lehet válogatni az élénk virágos rétre emlékeztető kiegészítők között. 

skanditrend07.jpg

Cseréld le a terítőt, a párnákat és a takarókat, szerezz be egy szép vázát és kancsót! A végeredmény biztos, hogy feldob!

skanditrend04.jpg

skanditrend05.jpg

Mire megírtam ezt a bejegyzést, szinte az orromban érzem a vidéki nyár friss illatát!