Simogató üdeség - Ooh my deer tavasz-nyári kollekció

Simogató üdeség - Ooh my deer tavasz-nyári kollekció

2014. máj 07.

Azt hiszem, lassan nyugodtan mondhatom, hogy "ezer éve ismerem" Sarkadi Fannit, az Ooh my deer tervezőjét. Legalábbis igen hosszúnak tűnik az az út, amit azóta bejárt, hogy négy évvel ezelőtt megismertem, még mint ékszer- és kiegészítő tervezőt. Most pedig bemutathatom eddigi talán legkidolgozottabb, legkiforrottabb ruha kollekcióját!

Oohmydeer  nyito.png

Fanni tudatosan, lépésről lépésre halad a fejlődés útján, folyamatosan tanul és keményen dolgozik, azért, hogy márkáját a lehető legmagasabb szintre emelje. 

"A kollekciók előrehaladtával folytonossá vált a márka, a technológia, a branding fejlesztése. Sok várakozás és tőke zsonglőrködés után az Ooh my deer saját weboldal/webshop készítése is finishbe ért. Illetve, ugyanilyen előkészületi fázisban van egy saját showroom kialakìtása is." - mesélte nekem a tavasz-nyári kollekciójával kapcsolatban. 

omdsarga.png

Az Ooh my deer ruháit mindig egy üde báj lengi körbe, most sincs ez másképp! A selyem és a muszlin puhasága hívogatóan hat, miközben légiesen fodrozódik viselője körül. Nagyon nőies, finom darabok!

omdlila.png

A printelt selyem anyagok beszerzése nem egyszerű, illetve egyes színösszeállítások sem ismételhetőek, ezért néhány limitált darab is a kollekció része lett. 

omdkek.png

omdselyem.png

A kollekció a Természet a nagyvárosban nevet kapta, ami akár a ruhák viselőjére is utalhat. A kollekció minden darabja megfelel a modern, városi nő elvárásainak, mégis természetközelinek hatnak. 

"Az, hogy városi nőknek tervezek ruhákat az mindig egybevág az Ooh my deer ideológiájával, vagyis hogy természetes, klasszikusan nőies darabok szülessenek."

omd01.jpg

omd02.jpg

 Ezek a darabok számomra simogató nyugalmat sugároznak, semmi harsányság, csak a magabiztos, természetes és kiegyensúlyozott nőiesség. Valahogy ilyen érzésnek gondolom azt, amikor viselője egy forró nyári reggelen kilibben a kapun egy Ooh my deer ruhában. 

fotó: Mester László
stylist: Ónodi Zita
haj és smink: Somos Anna
modell: Dorothy (Visage)

Ooh my deer a Facebookon