Hűsítő vízi világba repítenek Takács Judit táskái

Hűsítő vízi világba repítenek Takács Judit táskái

2014. ápr 16.

Végre megérkezett Takács Judit tavaszi/nyári kollekciója, és nem csalódtam benne! Mind az anyagok, mind a formák a víz hullámzását és színvilágát idézik. A kollekcióban a kék különbözö árnyalatai dominálnak, ezeket egészítik ki natúr pasztellszínek. A hideg kékek közül Judit választása a sötétkékre, a babakékre és a türkizre esett, ezeket a hangsúlyos tónusokat olyan könnyed árnyalatokkal kombinálta, mint az ekrü, a csontszín, a rózsaszín és a cappuccino.

judit02.jpg

Judit munkái különösen közel állnak a szívemhez. Tavaly novemberben beszélgettem a tervezővel, akkor még az őszi/téli kollekció kapcsán, de elárulta, hogy már látja maga előtt a következő kollekció hangulatát és színeit. És most itt a végeredmény! 

judit04.jpg

A minőségi bőrök között három igazán különleges felületű vonja magára az ember figyelmét: a hologramos kék és türkiz kecskebőr fénytörésével, illetve az óarany, amely halikrát mintázó felületével a víz alatti világot idézi. 

judit05.jpg

A kollekcióhoz készült nyitott orrú cipők közül a magassarkúak különleges alkalmak egyedi viseletei, míg a lapos, bevont talpú peep toe cipellők steppelt mintájukkal a hétköznapok üde színfoltjai lehetnek.  A tárgyakat halhálóra emlékeztető steppelt minta futja körbe, melyet Judit saját kezűleg készített. Apró meglepetések a táskákhoz készült leszerelhető bőr csalihalak, amelyek kicsit bolondossá teszik a hangulatot.

judit01.jpg

A kollekció és az image videó bemutatója április 23-án este 7 órától lesz a One Fashion üzletében, ahol először lesz lehetőség megvásárolni a termékeket. (1092 Budapest, Ráday utca 9.)

judit03.jpg

Stáb
Fotó: Martin Wanda
Styling: Kiss Márk és Bellák Dóra
Modell: Anna - Face, Eleni - Art models
Smink: Neszteli Karolina
Haj: Krasznár Zsolt