Egy valóra vált álom - megnyitott a Barnoff Flagship Store

Egy valóra vált álom - megnyitott a Barnoff Flagship Store

2014. ápr 03.

Tamara Barnoff ruhái sokáig csak budapesti showroomjában voltak elérhetőek, majd egy rövid időre Hévízen nyitott boltot a tervező. Múlt héten azonban -remélhetőleg- végleges helyükre költöztek a ruhák, a Deák tér közelében található Barnoff Flagship Store-ba!

abolt.JPG

A bolt megnyitójának estéjén olyan sok vendég jött el körbenézni az új helyen, hogy a tömeg miatt csak néhány percig tudtam megmaradni az amúgy igen tágas üzletben, és nem sokat láttam belőle. Azonban már akkor biztos voltam benne, hogy egyik nap visszamegyek jobban megismerni, hogy milyen üzletet álmodott meg magának Tamara... 

Barnoff_02.JPG

Tamarával néhány éve találkoztam először. Egy nagyon precíz, magával és mások munkájával szemben szigorú elvárásokat támasztó tervezőt ismertem meg személyében, aki tele van ötletekkel, kreativitással, hisz a saját álmaiban és rengeteg munka árán végigmegy azon az úton, amit kijelölt magának. Egyszerűen nem is tudna másképp tenni, bizonyára így született.

Az elmúlt időszak kemény hajtásától kimerülten érkezik a boltba, mégis azonnal elkezdi rendezni a kirakatot, hogy minden részlet tökéletes legyen. Tíz hónap alatt három kollekciót tervezett és gyártott le, illetve megnyitotta első saját budapesti boltját. A körbejárható helyiségben minden részletet ő álmodott meg, az asztaltól kezdve a virágszobrokon át a bútorzatig. 

DSC_0390.JPG

Barnoff_03.JPG

Barnoff_04.JPG

barnoff_10.JPG

Az üzlet helyén korábban megtalálható bankra már semmi sem emlékeztet: a falakat tégláig leverték, boltíveket alakítottak ki és fapadlót raktak le. 

barnoff_08.JPG

Az itt megtalálható tavaszi-nyári kollekció egyébként szerintem a Barnoff legjobban sikerült darabjai, mind anyagukat, mind stílusukat tekintve. Ezt a fotóim sajnos nem adják át elég érzékletesen...

barnoff_11.JPG

barnoff_07.JPG

Barnoff_06.JPG

"Már tudom, hogy kiknek tervezek!" - lelkendezett Tamara és gyorsan elárulta, hogy egy olyan intelligens és határozott tartással bíró nőképet álmodott meg, amit ő maga modern arisztokráciának nevez. Ez a modern, minden részletre kiterjedő elegancia határozza mind a kollekció darabjait, mind a bolt hangulatát. 

barnoff_09.JPG

Nem kell feszengeni, nyugodtan látogassatok el a Barnoff Flagship Store-ba, biztosan barátsággal fognak fogadni!