Tesztelve I. - The Body Shop: kékáfonyás testradír

Tesztelve I. - The Body Shop: kékáfonyás testradír

2014. feb 20.

Szükséges hosszasan fejtegetnem, hogy miért vett le azonnal a lábamról az új kékáfonyás testradír? Költői kérdés, bár szerintem elegendő ránézni erre a fotóra, és szinte elképzelhetetlen, hogy ez rossz lenne.

trailsadventure.com.png

A The Body Shop kékáfonyás testradír egy kivétellel minden érzékszervre hat: megbontás után azonnal szétáramlik a finom gyümölcsös illat, az áfonyalekvárra hasonlító krém szemet gyönyörködtető, míg a szemcsék szinte kellemesen gyenge masszázst adnak. Az eredmény valóban selymes bőr, és minden zuhanyzást követően legszívesebben azonnal kezdeném elölről! Egy hibája van, bármennyire kedvet kap hozzá az ember, sajnos nem ehető. 

body02.jpg

Az új kékáfonyás finomságok közt a testradíron kívül tusfürdő, testvaj, testápoló és ajakápoló is található. A kékáfonyamag-olaj E-vitaminban és zsírsavakban gazdag, amely biztosítja a hosszan tartó hidratálást és finom bőrt. Ezen kívül ghánai shea vajat és kakaóvajat is tartalmaz. Előbbi megvédi a bőrt és megtartja a nedvességet, míg a kakaóvaj lágyítja és kisimítja. 

body03.jpg

A fáradt reggel jobban indul vele és határozottan tavaszias hangulatba hoz. Szerintem kihagyhatatlan!