Házhoz jönnek a világ divat-kirakatai

Házhoz jönnek a világ divat-kirakatai

2014. jan 03.

New York, Milánó, Párizs! Mit szólnál hozzá, ha végignézhetnéd a legszebb divat-kirakatokat és akár azonnal meg is vásárolhatnád, amit látsz? Mindezt persze utazás nélkül, otthon a fotelben ülve... Imádom a WindowsWear ötletét, ami új szintre emeli a kirakatvásárlás fogalmát!

Aki követi a blogot, az tudja, hogy rajongok a látványos, művészien megtervezett és kivitelezett kirakatokért. Legyen szó a karácsonyi ünnepi időszakról, vagy csak egy szimpla hétköznapról. A WindowsWear oldalát korábban már bemutattam nektek, azonban mostanra egy szinttel (vagy többel) feljebb lépett az oldal. 

windowswear.jpg

"Vásárold meg a világ kirakatainak legfrissebb divatját" - hirdeti a szolgáltatás. A rendszer egyszerű: a weboldalt böngészve gyönyörködhetünk például a Burberry, a Harrods vagy akár az Intimissimi kirakataiban, és ha valami megtetszik, akkor egy kattintással máris a magunkénak tudhatjuk a kiválasztott darabot. 

A fejlesztésben a valódi és a digitális világ olvad eggyé. Megszűnnek a távolságok, szükségtelen a fárasztó gyaloglás... Egyfelől a fotókat böngészve kicsit olyan érzésem támad, mintha világot látnék, ugyanakkor a divatrajongók megismerhetik a legfrissebb trendeket, és webshopként is tökéletes a WindowsWear. Sőt, aki feliratkozik a pro verzióra, az exkluzív tartalomhoz is hozzájuthat: trendek, elemzések és további különleges kirakatok várják. 

windowswear01.jpg

A WindowsWear társalapítója, Jon Harari elküldte nekem az októberi elemzésüket, amiből többek között olyan érdekes információk kiderülnek ki, mint az, hogy a Chanel és a TopShop hasonló kör motívumot épített be kirakatába, vagy az, hogy Milánóban 12 vásárló negyed található, míg Los Angeles-ben csak 3. Érdekes adat, hogy míg a fekete színt kiugróan sokat használják a New York-i kirakatokban, addig Londonban a barna szín vezet. 

Londonban a legnépszerűbb téma a fa volt, Barcelonában, Párizsban és Milánóban a szőrme, míg Los Angelesben és New Yorkban a különböző alakzatok. 

windowswear02.jpg

Jó böngészést, vágyakozást és vásárlást! 

Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövessétek a blog Facebook oldalát is!