Takarók és párnák téli estékre

Takarók és párnák téli estékre

2013. nov 26.

A héten megérkezett a tél, az enyhe havazás és a hideg. Ha eddig nem tetted meg, akkor itt az ideje beszerezni néhány meleg, puha takarót és párnát! Körbenéztem, mit kínálnak a hazai boltok. Íme néhány kedvencem.

cosy.jpg

Noha már a GreenGate jövő tavaszi kollekcióját is bemutatta, mégis érdemes az előzőek közt is körbenézni. A vidéki stílusú gyapjú takaró a 2012-es őszi/téli kollekció darabja, a SkandiTrendnél ráadásul most épp akciós. 

gyapju.jpg

A műszőrme nagy sláger idén, úgyhogy a választék is hatalmas: takarók, párnák, fehér, fekete... minden megtalálható. A Tchibo webáruházában ez a barna párna 2995 forintba kerül. 

Díszpárnahuzat, műszőrméből 287772 a Tchibo-nál.png
Ugyanakkor nem csak műszőrme huzat elmaradhatatlan télen, hanem a rénszarvas minta is! A Butlers 5990 forintért kínálja ezt a puha pamut párnát.

butlers02.png

Igazi különlegesség szintén a Butlers-nél a mű báránybunda takaró. Szerintem ez alól ki sem akar mászni az ember, imádom!

butlers03.png

A H&M Home-ban van választék bőven műszőrme, kötött és egyéb vastag takarókban, szinte alig lehet választani. 

feel-cosy-h&m-winter-collection.png

Néhány napig még elérhető a Vivre oldalán a dán Elvang nagyon jó minőségű takarói. Az alapul szolgáló alpaka gyapjú nagyon puha, meleg, így tökéletes választás. Egyébként a Vivre oldalán lévő vásárokat érdemes napi szinten követni, bár óvatosan, mert ha egyszer elkezded, nem fogsz tudni majd leállni. Én már csak tudom :)

elvang.jpg

Ha nektek is van tippetek, akkor írjátok meg a Facebookon