Hétvégi reggeli a Pinterestről

Hétvégi reggeli a Pinterestről

2013. nov 09.

Szombat reggel tanácstalanul ültem le a laptopom elé, mert fogalmam sem volt arról, hogy mit készítsek reggelire, ami túlmutat a tojásrántottán, viszont mégis gyorsan és egyszerűen elkészül. Olyat tettem, amit korábban még sosem: megnyitottam a Pinterestet és rákerestem a breakfast (reggeli) szóra. Az eredmények közt gyorsan megtaláltam egy ötletes, ám egyszerű receptet, a töltött sült zsemlét. 

reggeli.jpg

A hozzávalókat hamar összeszedtem a piacról. Vettem zsemléket, tojást, kolbászt és szalámit, paprikát és sajtot. A zsemlékbe krátereket alakítottam ki és máris mehetett bele minden. A legjobb rész, amikor a tojás folyik, és az egész olyanná válik, mint egy színes tó. A hozzám hasonló gyermeki lelkületűeknek jó móka!

109201310142.jpg

Ha mindent összedobált az ember a zsemlékben, jöhet a fűszerezés, és mehet is a sütőbe. Én inkább több időt adtam neki a sülésre, nehogy odaégjen (rossz lenne reggel korgó gyomorral elégetni a kaját), aztán voilá, már kész is volt! Nem lett olyan szép, mint a Pinteresten, de finom és nagyon laktató. Próbáljátok ki!

1092013121518.jpg

További receptötleteket találtok a Pinterest oldalamon